bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Univerzalno iPhone kućište
‹ Tech novosti

Univerzalno iPhone kućište 30.09.

Ponekad poželiš da umjesto mobitela u džepu imaš odvijač, škarice, čačkalicu ili običnu kemijsku olovku. Ponekad poželiš da umjesto svih tih alata u džepu imaš iPhone. Ponekad poželimo da ne moramo pisati ovako dugačke uvodne tekstove

Vidjeli smo raznorazna kućišta za mobitel i zbilja nas više ništa ne može iznenaditi. Valjda smo zbog toga samo slegnuli ramenima i rekli: 'Najs', nakon što smo ugledali In1Case kućište za iPhone. No, In1Case je više od najs kućišta, pogotovo ako se baviš nekim poslom gdje ti svako malo zatreba neki alat.

Naime, ovo kućište najjednostavnije bi se dalo opisati kao križanac između švicarskog vojnog noža i zaštitne navlake za iPhone. Unutar kućišta nalaze se klasični i križni odvijač, dvije kemijske (plava i crna), škarice, šilo, pinceta, grickalica za nokte i, šećer na kraju, plastična čačkalica.

Nažalost, In1Case nema oštricu, ali u današnje vrijeme paranoičnih pretraga prilikom putovanja avionom, možda je tako i bolje. In1Case se može naručiti online po cijeni od 45 dolara, a dolazi u nekoliko boja. Nama je najveća fora prozirno kućište kroz koje se lijepo vide svi skriveni alati te sam iPhone.

Izvor

Posljednja izmjena: 30.09.2013.
Možda će te zanimati i: