bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Vyberiraj mi nježno
‹ Tech novosti

Vyberiraj mi nježno 28.11.

Često si na mjestima gdje je zabranjena zvonjava mobitela, a nisi ljubitelj džepnih vibracija? Onda je Vybe prava stvar za tebe. Ova narukvica vibracijama će te upozoriti kad imaš poziv ili kad dobiješ poruku bez da mobač stalno imaš pri ruci

Ponekad, kad promijenimo melodiju zvona na mobitelu i kad mislimo da je novi ringtone inventivan i originalan do bola, poželimo da nas netko naziva svaku minutu kako bismo s cijelim svijetom podijelili našu genijalnost. Što je veća gužva, tim bolje. Ono, voziš se u prepunom autobusu gradskog prijevoza koji bazdi na znoj i ćevape, svi nervozni i ljuti, nitko nikoga ne gleda u oči, kad odjednom… Tvoj mobitel zazvoni, prolomi se vesela melodija, svi se nasmiješe, oraspolože, počnu plesati i grliti se, a autobus se u tren oka pretvori u pravu tvornicu veselja i smijeha.

Scenarij kao stvoren za loše indijske filmove i još lošije hrvatske spotove. Naravno da nikog nije briga kakvu melodiju imaš na mobitelu. Zvonjava mobitela na mnogim je mjestima nepoželjna i u takvim situacijama preostaje nam mob staviti na vibru, pa u džep.

Puno bolje rješenje je Vybe – narukvica koja će te vibracijom upozoriti na novu poruku ili poziv. Vybe se Bluetooh 4.0 vezom povezuje s većinom modernih smartfona i održava je na udaljenosti do 20-ak metara. Znači, slobodno objesiš kaput s mobitelom na vješalicu u uredu ili restoranu i bez brige si dok god imaš Vybe na ruci.

Narukvica ima ugrađenu bateriju koja se puni microUSB punjačem, a dva sata punjenja dovoljno je za 4 dana neprestanog rada.

Fora stvar, a jedini nedostatak je cijena od 39 dolara. Previše za plastičnu narukvicu s vibratorom.

Posljednja izmjena: 28.11.2013.
Možda će te zanimati i: