bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Xperia ti se pozlatila
‹ Tech novosti

Xperia ti se pozlatila 25.11.

Zlatni mobitel? Ne, hvala, sve i da imamo toliko para odbili bi takvu ponudu. Besplatno, kažeš? Pa, kad bolje razmislimo mogli bi se priviknuti na 24-karatnu Xperiu P. Kako? Sony će par primjeraka podijeliti na svojoj Face stranici. Navali narode!

Prvo pravilo pozlaćivanja hardvera kaže: Nikad ne pozlaćuj vrhunski gadget, uvijek odaberi prosjek. U prosjek, bar kad su high-end mobači u pitanju, spada i Xperia P. Sony je odlučio pozlatiti 15 Xperia P od kojih će veći dio ovih 'bling' mobitela pokupovati ruski i arapski bogatuni. Nije nam jasno zašto su se u Sonyju odlučili na Xperiu P, umjesto na novu i odličnu Xperiu T, istu onakvu kakvu fura Daniel Craig u Skyfallu.

No, u Sonyju naglašavaju kako je ovo samo eksperiment, a ne nova poslovna strategija. Na luksuznim i preskupim mobitelima već se opekla Nokia sa svojim Vertu proizvodima, pa su vjerojatno Japanci naučili lekciju iz tog debakla.

Znamo da nikad ne bi kupio ovakav mob, ali ništa te ne košta da pokušaš osvojiti zlatnu Xperiu P. Naime, iz Sony Mobilea poručuju kako ovaj tjedan treba pratiti njihovu globalnu Fejs stranicu želiš li da ti 'upadne sjekira u med'. U svakom slučaju, ako netko od vas osvoji zlatni mob, neka nam se javi da vidimo i to čudo. :)

Posljednja izmjena: 25.11.2012.
Možda će te zanimati i: