bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Zvučnik za ekipu
‹ Tech novosti

Zvučnik za ekipu 31.07.

Sprema se tulum. Ekipa stiže - cuga, klopa i zanimacije su spremni. Nedostaju samo pojačalo, CD player, 200 metara kablova i zvučnici veličine starog Fiće. Možemo i bez toga, jer imamo smartfon i SOL Republic Deck

Tehnički osviješteni cure i dečki, kakvi čitaju naš blog, znaju da je organiziranje muzike i ozvučenja na tulumima danas prava, dječja igra. Dovoljno je nakrcati smartfon s hauzijom, rockom, cajkama ili na što god već ekipa brije, nabaviti dobar Bluetoooh zvučnik i idemo.

Bluetooth zvučnici ne trebaju kablove, pojačala niti ostale zavrzlame. Dovoljno ih je upariti s uređajem kako bi zvuk iz tvojih slušalica podijelio sa svima u prostoriji. Takav je i Deck - novi zvučnik iz SOL Republica, tvrtke poznate po odličnim slušalicama. Ovo je njihov prvi izlet u zvučničke vode, a plod je suradnje s velikom Motorolom. Inače, početak prodaje zakazan je za kraj mjeseca, a cijena Decka je nemalih 200 dolara.

Zvučnik možeš upariti s bilo kojim Bluetooth uređajem za reprodukciju glazbe (mp3 player, tablet, smartfon…). Gumbi za reguliranje glasnoće skriveni su na neobičnom poklopcu zvučnika kojim dominira veliki SOL logo. Također, tu se nalazi i multifunkcijski Motorola gumb pomoću kojeg možeš mijenjati načine rada ovog zvučnika.

Postoje 'Indoor' i 'Outdoor' opcije, a najzanimljiviji je Heist način rada koji omogućava istovremeno korištenje do pet uparenih uređaja. Svaki korisnik u 'Heistu' može u svakom trenutku 'preoteti' kontrolu nad uređajem i pustiti svoju pjesmu.

Zvučnik podržava i NFC, a domet mu je impresivnih 100 metara. Staviš Deck susjedu ujutro pod prozor, sakriješ se iza ugla i razvališ Cannibal Corpse.

Uglavnom, zanimljiv zvučnik za tulumarenje, ali našao bi svoje mjesto i u mnogim uredima pa i stanovima onih koji previše ne briju na kvalitetu zvuka. Skupo? Svakako. Neobičnog izgleda? Naravno. Bismo li ga kupili da imamo 200 dolara viška? Bez razmišljanja.

Izvor

Posljednja izmjena: 13.08.2013.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • godzeus 03.08.2013. 13:08
  • Pre skupo. Ima boljih opcija.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)