bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Cjenik
Cjenik na bonove
4. Promotivne ponude

4. Promotivne ponude

4.1 Promotivna ponuda ''Povećanje jedinica i promjena cijena u mjesečnim paketima''

U promotivnom razdoblju od 15. lipnja 2016. godine do 01. lipnja 2017. godine, svi bonbon korisnici bonova moći će aktivirati te reaktivirati postojeće mjesečne pakete iz bonbon ponude s povećanim jedinicama u srednjim i velikim paketima, odnosno nižim cijenama velikih paketa i jako velikog paketa interneta. Nova cijena velikog paketa (razgovori, SMS ili Internet) je 40 kn umjesto dosadašnjih 60 kn. Nova cijena Jako velikog paketa interneta je 50 kn umjesto dosadašnjih 90 kn. 

4.2 Promotivna ponuda "1000 bonbon minuta i SMS-ova za 10 kn mjesečno"

Svi bonbon korisnici (novi i postojeći) u razdoblju između 1. veljače 2016. i 31. siječnja 2017. mogu aktivirati/reaktivirati opciju 1000 bonbon minuta i SMS-ova po promotivnoj cijeni od 10 kn mjesečno.

4.3 Promotivna ponuda "bonbon start paket s tri uključena srednja paketa"

U razdoblju od 26. studenog 2014. do 31. siječnja 2017. godine u prodaji s bonbon uređajima dostupan je bonbon start paket s tri pred-uključena srednja paketa. Na ponudu imaju pravo novi korisnici na bonove koji kupe i aktiviraju poseban start paket s uključena tri srednja paketa koji je dostupan uz kupnju uređaja iz posebnih ponuda pojedinih partnera. Korisnik unutar 24 sata nakon odabira broja dobiva SMS obavijest da ima pravo na 3 aktivacije srednjeg paketa po izboru. Nakon primanja SMS obavijesti korisniku je dodijeljena mogućnost aktivacije srednjeg paketa po izboru za 0 kn jednom u kalendarskom mjesecu. Ako korisnik preskoči aktivaciju pred-uključenog paketa u jednom mjesecu, moći će iskoristiti aktivaciju idući mjesec ili u bilo kojem mjesecu do 30. travnja 2017. godine. U slučaju automatske reaktivacije srednjeg paketa u idućem mjesecu, paket će se reaktivirati za 0 kn osim ako Korisnik u tom mjesecu već nije iskoristio aktivaciju pred-uključenog srednjeg paketa.

4.4 Moćni noćni paketi

Za sve bonbon korisnike na bonove, osim za korisnike bonbon internet tarife, uvode se novi paketi – moćni noćni paketi za razgovore, SMS i internet.  Svi korisnici koji aktiviraju bilo koji paket iz postojeće bonbon ponude iz kategorija razgovori, SMS ili internet imat će mogućnost aktivirati i dodatni moćni noćni paket iz iste kategorije razgovori, SMS ili Internet za samo 10 kn te uživati u dodatnih 150 minuta, 200 SMS-ova ili 500 MB u periodu od 19:00 sati do 07:00 sati sljedeći dan. Paketi su dostupni u promotivnom razdoblju od 15. ožujka 2016. do 31. siječnja 2017.

4.5 Gotove kombinacije

Za sve bonbon korisnike na bonove, osim za korisnike bonbon internet tarife, uvode se Gotove kombinacije. Korisnici će moći na već dobro poznati način aktivirati Kombinaciju s velikim razgovorima, Kombinaciju s velikim internetom ili Kombinaciju s tri velika koje uključuju probrane kombinacije paketa razgovora, SMS-a i interneta, a po još povoljnijoj cijeni. Kombinacije su dostupne u promotivnom razdoblju od 15. lipnja 2016. do 01. lipnja 2017. 

4.6 Prijenos jedinica

Svi bonbon korisnici (novi i postojeći) u razdoblju od 15. lipnja 2016. godine do 01. lipnja 2017. godine mogu prenositi svoje neiskorištene jedinice iz postojećeg paketa u novi paket iste veličine i kategorije u slučaju automatske reaktivacije po isteku valjanosti paketa. Najveći iznos koji se može prenijeti je puni iznos jedinica paketa koji se reaktivira što znači da tvoje neiskorištene jedinice ne bacaš u smeće, već ih i dalje imaš na raspolaganju pa možeš još više pričati, SMS-ati ili surfati. Jer si to i platio.

Posljednja izmjena: 23.08.2016.