bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Cjenik
Cjenik pretplata
4. Promotivne ponude

4. Promotivne ponude

4.1. Promotivna ponuda ''Povećanje jedinica i promjena cijena u mjesečnim paketima''

U promotivnom razdoblju od 1. srpnja 2016. do 1. lipnja 2017. svi bonbon korisnici pretplate moći će aktivirati te reaktivirati postojeće mjesečne pakete iz bonbon ponude s povećanim jedinicama u srednjim i velikim paketima, odnosno nižim cijenama velikih paketa i jako velikog paketa interneta. Nova cijena velikog paketa (razgovori, SMS ili Internet) je 40 kn umjesto dosadašnjih 60 kn. Nova cijena Jako velikog paketa interneta je 50 kn umjesto dosadašnjih 90 kn. Više o cijenama i jedinicama pogledaj u cjeniku.

4.2. Gotove kombinacije

Za sve bonbon korisnike pretplate uvode se Gotove kombinacije. Korisnici će moći na već dobro poznati način aktivirati Kombinaciju s velikim razgovorima, Kombinaciju s velikim internetom ili Kombinaciju s tri velika koje uključuju probrane kombinacije paketa razgovora, SMS-a i interneta, a po još povoljnijoj cijeni. Kombinacije su dostupne u promotivnom razdoblju od 01. srpnja 2016. do 01. lipnja 2017. Više o cijenama i jedinicama pogledaj u cjeniku.

4.3. Prijenos jedinica

Svi bonbon korisnici pretplate (novi i postojeći) u razdoblju od 01. srpnja 2016. godine do 01. lipnja 2017. godine mogu prenositi svoje neiskorištene jedinice iz postojećeg paketa u novi paket iste veličine i kategorije u slučaju automatske reaktivacije po isteku valjanosti paketa. Najveći iznos koji se može prenijeti je puni iznos jedinica paketa koji se reaktivira što znači da tvoje neiskorištene jedinice ne bacaš u smeće, već ih i dalje imaš na raspolaganju pa možeš još više pričati, SMS-ati ili surfati. Jer si to i platio. Više o tome ovdje.

 

Posljednja izmjena: 19.04.2017.