bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Na bonove
Gotove kombinacije
Gotove kombinacije

Gotove kombinacije

Gotove bonbon kombinacije!

Složili smo za tebe tri kombinacije koje će te ispasti jeftinije nego da uzimaš pojedinačne pakete. Pojednostavili smo i aktivaciju i umjesto da aktiviraš tri paketa odvojeno, sada aktiviraš sva tri odjednom.

Kombinacija s velikim internetom  –  idealna za one koji više tipkaju, ali vole malo i popričati – donosi ti 3GB interneta, 200 poruka i 300 minuta. Koštat će te 75 kn što je 10 kn manje nego ta tri pojedinačna paketa.

Kombinacija s velikim razgovorima – idealna za puno priče, 1000 minuta prema ostalim mrežama i još dodatnih 1000 u bonbonu savršeno pašu. U ovoj kombinaciji imaš još 200 poruka te 1,6 GB za mirno surfanje. Kombinacija košta 75 kn što je 10 kn manje nego što inače koštaju ova tri paketa.

Kombinacija s tri velika  - idealna za sve. Zadovoljit će i one najgladnije jer osim ukupno 2000 minuta od kojih je 1000 prema drugim mrežama, a 1000 prema bonbonu, imaš čak 2000 poruka te 3 GB interneta. A ono što je ne potrošiš jednostavno se prebaci u sljedeći mjesec kod reaktivacije. Kombinaciju s tri velika platit ćeš 90 kn što je 30 kn manje nego da aktiviraš posebno ova tri velika paketa.

Svoje gotove kombinacije uvijek možeš podebljati nekim od samostalnih paketa. Recimo da želiš kombinaciju s velikim internetom, a prije vremena si potrošio minute. Nema veze, jednostavno uključiš neki od samostalnih paketa, npr. male razgovore. 

Gotove kombinacije aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ih aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Kombinacija će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako kombinaciju aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je kombinacija aktivirana. Ako kombinaciju aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. 

Gotove kombinacije deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

Posljednja izmjena: 23.03.2017.
Možda će te zanimati i: