bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Bugattijeva jahta iz mokrih snova
‹ Fun novosti

Bugattijeva jahta iz mokrih snova 13.03.

Priznaj da si bar jednom u životu maštao što sve planiraš kupiti kad napokon ubodeš loto jackpot. Par automobila, stan, kuću na moru, neku brodicu, put oko svijeta i slične sitnica nalaze se na mnogim, imaginarnim 'što bi bilo, kad bi bilo' listama. No, ima stvari koje ne bi mogao priuštiti čak niti s dobitkom na Eurojackpotu, stvari o kojima možeš samo maštati

Bogate često viđaš kako voze bijesne pile, prođeš pored njihovih vila ograđenih visokim zidovima ili ih ugledaš na jahtama dok plove pokraj prekrcane jadranske plaže na kojoj se boriš za dva kvadratna metra kako bi postavio ručnik.

Postoje pak i superbogataši, ali njih nećeš vidjeti, niti susresti. Oni žive u svom svijetu, druže se međusobno i kupuju stvari o kojima mi, obični smrtnici, možemo samo sanjati. Nemaju milijune već milijarde, lete u osobnim mlažnjacima, voze se u automobilima koji se proizvode u serijama od parsto komada, a kad je u pitanju plovidba, uvjereni samo da će odabrati Bugatti Ninette 66.

Inače, Bugatti proizvodi bezobrazno skupe i dobre automobile, a sad su znanje i iskustvo stečeno pri proizvodnji superautomobila odlučili primijeniti na proizvodnju jednako bezobrazno dobre i skupe jahte.

Niniette 66 izrađena je od karbonskih vlakana, u standardnoj opremi ima kamin, šampanjski bar i ogromni bračni krevet. Dugačka je 66 stopa ili nešto malo više od 20 metara, pokreće je motor snage 1.000 konja, postiže brzinu od 44 čvora, a proizvest će se samo 66 primjeraka ove futurističke jahte.

Cijena? Samo na upit. Dok skupljaš hrabrost da pitaš za cijenu, na online konfiguratoru možeš se poigrati s bojama i dodatnom opremom  Niniette 66.

A kakve sve to veze ima s mobilnom tehnologijom? Nikakve, ali kažu da je maštanje u umjerenim količinama dobro za zdravlje pa… eto :) 

Izvor

Posljednja izmjena: 14.03.2017.
Možda će te zanimati i: