bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Fotelja za grljenje
‹ Fun novosti

Fotelja za grljenje 02.04.

Stiglo je još jedno proljeće, a ti si opet sam. Nemaš srodne duše s kojom bi podijelio dan, nekoga s kim bi život bio zabavniji, a samoća bi postala stvar prošlosti? Treba ti netko tko bi te mazio, pazio, netko tko bi te zagrlio? Problem riješen – nabavi ovakvu fotelju i zagrljaji ti više nikada neće nedostajati. Sort of

Dođeš doma nakon dana na poslu, školi, faksu ili gdje god si već bio i što ti treba? Zagrljaj, naravno. Trebaš nekoga zagrliti kako bi se osjećao bolje. Nešto da držiš u rukama da znaš kako je sve u redu sa svijetom i da će sutra biti još jedan prekrasan dan?

Južnokorejski dizajner Lee Eun Kyoung ima pravo rješenje za sve kojima treba netko ili nešto da se grle. Njegova fotelja dizajnerski je vrhunac uživancije, mjesto na kojem se maksimalno možeš opustiti dok gledaš tv, igraš se na PlayStationu ili naprosto nabadaš po smartfonu.

Kyoung je za svoju fotelju dobio A'Design nagradu u susjednoj Italiji i objasnio u čemu je fora: 'Moja fotelja daje osjećaj živosti i držat će te lagano i toplo, baš poput majke, prijatelja ili ljubavnice, bez da se osjećaš usamljeno'.

Korejskom dizajneru trebale su pune dvije godine da svoj san o fotelji za grljenje pretvori u stvarnost, a nakon osvojene nagrade za očekivati je da će fotelja uskoro u proizvodnju.

Nego, kladimo se da je grljenje s nekim na ovoj fotelji puno bolje nego solo grljenje. Jedva čekamo da isprobamo. ;)

Posljednja izmjena: 04.04.2016.