bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Hipsterska kapa od staniola
‹ Fun novosti

Hipsterska kapa od staniola 15.12.

Osjećaš li signale koji prodiru u tvoj nezaštićeni mozak? Ako znaš o kakvim signalima pričamo, onda znaš da za njih postoji samo jedan lijek - tinfoil hat. Srećom po tebe, sad možeš naručiti moderne kape od staniola koje štite od Wi-Fi-ja i ostalih ‘opasnih’ signala

Ako se bojiš raka mozga uzrokovanog Wi-Fi signalima i korištenjem mobitela, onda imamo dobre vijesti za tebe - nemaš razloga za strah. Nema dokaza da Wi-Fi i mobiteli uzrokuju rak, a najbolji dokaz smo, zapravo, svi mi.

Svakodnevno smo okruženi pravom džunglom radijskih signala iz bezbroj izvora i nikom ništa. No, smatraš li da nikome nije za vjerovati, vrijeme je za navlačenje kape od staniola koja će te, kažu, zaštititi od zračenja, pokušaja manipulacije tvojim mislima, zdravog razuma, svega i svačeg... Biraj.

Ipak, moraš priznati da nošenje tinfoil hata u javnosti baš i nije primjereno. Ništa zato, tu je SHIELD - topla, udobna i lijepa kapa koja će sačuvati tvoj nježni mozak.

‘Znamo da moramo objasniti kakvu tehnologiju koristimo kako bi pridobili tvoje povjerenje’, kaže se na Kickstarter stranici izumitelja hipsterske kape od staniola.

‘Kako bi postigli zaštićenost od svih vrsta signala, koristimo jedinstvenu tkaninu izrađenu od srebra koja je 100 % antibakterijska, bez mirisa, može se prati, a originalno se proizvodi za vojne potrebe. Takvu tkaninu postavljamo između slojeva naše kape.’

Još uvijek si zainteresiran? Trk na Kickstarter i rezerviraj svoj primjerak antibakterijskog SHIELD-a iz vojnih rezervi po promotivnoj cijeni od 33 dolara.

I sretno.

Posljednja izmjena: 16.12.2015.
Možda će te zanimati i: