bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
iPhone vs. vlak
‹ Fun novosti

iPhone vs. vlak 26.07.

U jednom uglu, neprikosnoveni vladar smartfon tržišta, uređaj koji je pokorio svijet i daleko je najprodavaniji mob na svijetu. Dame i gospodo – iPhone 5! U drugom uglu - obični, stari, spori vlak. Tko će pobijediti?

Vrhunac je ljeta, ništa se ne događa, a mi moramo nekako popuniti naš blog. Srećom, na netu se uvijek da naći blesavih testova, baš poput ovoga u kojem je ekipa s YouTube kanala TechRax odlučila iPhone 5S podvrgnuti ekstremnom testu.

Apple se ponosi činjenicom kako je iPhone izrađen od kvalitetnih materijala i da može podnijeti puno toga. Padovi, udarci i slične nezgode neće uništiti tvoj iPhone, ali što ako se tvoj uređaj nađe na putu pravom, pravcatom vlaku?

Momci iz TechRaxa zalijepili su iPhone na tračnice pomoću ljepljive trake i bliski susret mobitela s vlakom snimili GoPro kamerom. Ne moramo ti reći tko je na kraju pobijedio, ali vrijedi istaknuti kako je nanoSIM kartica koja je bila unutar uređaja, preživjela ovaj epski dvoboj.

Ovakvo što definitivno ne pokušavaj 'kod kuće'. Sumnjamo da je legalno, a s obzirom u kakvom su stanju naši vlakovi i pruge… Uglavnom, nemoj.

Izvor

Posljednja izmjena: 30.07.2014.
Možda će te zanimati i: