bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Koze osvajaju YouTube
‹ Fun novosti

Koze osvajaju YouTube 27.02.

Harlem Shake je bio fora, ali stiglo je vrijeme za novi meme. Blesavu pjesmu i još blesaviji ples zamijenile su – koze. Počelo je duetom koze i Taylor Swift, a u svega par dana Goat Edition je postao novim YouTube fenomenom

Znaš li kako prepoznati da je meme već potrošen? Jednostavno, čim se počne redovito pojavljivati u mainstream medijima i čim ga netko iskoristi za reklamu znači da meme više nije fora te da je vrijeme da se pronađe neka nova internetska razbibriga. Sjećaš se Scumbag Stevea? Lik je na kraju završio u reklami za Pepsi, a simpatična faca pretvorila se u pravog 'scumbaga'. Isto je i s Harlem Shakeom. Fejs i YouTube prepravljeni su komercijalnim verzijama ovog potrošenog plesa.

Na svu sreću, internetski kolektivni um štance nove memeove brže nego što postanu dosadni. Prije nego je Harlem Shake postao naporan i Bogu i vragu, dobili smo novu YouTube pomamu, nazvanu Goat Edition.

Goat Edition je nastao dodavanjem koze kao pratećeg vokala Taylor Swift, u pjesmi 'I Know You Were Trouble'. Pjesma je prigodno preimenovana u I Know You Were A Goat. U svega par dana video je prikupio nekoliko milijuna pregleda, a ubrzo su se na YouTubeu počele pojavljivate i druge Goat Edition parodije. U trenutku pisanja ovog teksta svake 2-3 minute na YouTubeu osvane novi spot u kojem koze meketanjem daju svoj obol nekom velikom hitu.

Izabrali smo najveće 'Goat Edition' hitove, a nadamo se da ćemo uskoro vidjeti i neku hrvatsku estradnu zvijezdu u duetu s kozom. Ako znaš za takav YouTube video, slobodno c/p link u komentaru.

Usher - Scream (Goat Edition)
 

Skrillex - First of the Year GOAT Edition
 

Bon Jovi - Living On a Prayer (Goat Edition)
 

Chris Brown - Don't Wake Me Up (Goat Edition)
 

Posljednja izmjena: 27.02.2013.
Možda će te zanimati i: