bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Mali gamer spasio prabaku i brata
‹ Fun novosti

Mali gamer spasio prabaku i brata 10.08.

Zahvaljujući popularnoj video igri Mario Kart, 10-godišnji dječak uspio je zaustaviti auto nakon što se prabaka onesvijestila za volanom. Klinac kaže kako mu je dugotrajno igranje pomoglo da skrene s autoputa i tako spasi baku i 4-godišnjeg brata

Rijetki su Amerikanci bez vozačke, pa nije rijedak prizor vidjeti djedice i bakice za volanima terenaca i kampera. Također, normalno je da stariji ljudi čuvaju unuke i praunuke pa je tako Darlene Nestor tog dana pazila na dvoje praunučadi – Gryffina (10) i Rydera (4). Krenuli su na izlet, a bakica je Gryffinu, koji je sjedio pokraj nje, pričala o životinjama koje žive u tom kraju Amerike dok se mali Ryder igrao s iPadom na zadnjem sjedištu.

Iznenada, bakica je izgubila svijest. Auto se u tom trenutku kretao brzinom od 100 km/h i činilo se kako je tragedija neizbježna. No, hrabri Gryffin nije gubio niti sekunde. Skočio je prabaki u krilo i počeo voziti: 'Mogao sam vidjeti kamo vozim, ali nisam mogao do kočnice, jer su mi smetale prabakine noge', prisjeća se dječak.

'Jedan automobil nam je dolazio ususret', kaže Gryffin i dodaje, 'Naprosto sam auto odvezao nadesno'. Automobil se ubrzo našao u blatnjavom jarku, a staričina noga skliznula je s papučice gasa. To je bilo dovoljno da se automobil zaustavi. Maleni Ryder na stražnjem sjedalu cijelo se vrijeme igrao na iPadu i uopće nije skužio kakva se drama odvija u automobilu.

Ryder tvrdi kako vozi bez problema jer obožava igrati video-igru Mario Kart, a povremeno vozi i pravi karting. Automobil koji im je išao ususret odmah se zaustavio, a putnici su pozvali hitnu pomoć koja je prabaku odvezla u bolnicu gdje se uspješno oporavlja od manjeg srčanog udara.

Izvor

Posljednja izmjena: 10.08.2013.
Možda će te zanimati i: