bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nagradnjača - složi, snimi i osvoji Huawei Ascend G300
‹ Fun novosti

Nagradnjača - složi, snimi i osvoji Huawei Ascend G300 06.11.

Priznaj da svaki dan provjeravaš naš blog da vidiš jesmo smislili kakvu nagradnu igru? Čekanju je kraj, nova nagradnjača je tu! Pravila su jednostavna - snimi video na temu 'Kako sam složiti svoju kombinaciju paketa' i postavi ga na Jubito

Svi se slažu da je Huawei Ascend G300 definitivni best-buy u svom cjenovnom razredu. Huawei možeš kupiti u našem webshopu, a ovaj tjedan može ga osvojiti i u našoj 'blic' nagradnjači.

Sve što od tebe tražimo je da snimiš video uradak na temu 'Kako sam složiti svoju kombinaciju paketa'. Pokaži nam kako slažeš i aktiviraš bonbon pakete. Budi duhovit. Budi originalan. Budi svoj. Od tebe ne tražimo da snimiš kandidata za Oscara, samo nam pokaži kako aktivirati bonbon pakete, a ako nas pritom uspiješ nasmijati ili oduševiti, tim bolje.

Svoj video postavi na Youtube, pošalji nam link na bonbon@bonbon.hr, a najboljeg, u odabiru našeg žirija, nagradit ćemo mrak mobom Huawei Ascend G300. Nagrađeni video objavit ćemo na našem 'How to' blogu kako bi svi mogli vidjeti dotično remek-djelo. :)

Deadline za prijavu je nedjelja, 11. studenog, u 24:00, a ime sretnog vlasnika novog Huaweija objavit ćemo u ponedjeljak, 12. studenog. Napominjemo da svaki korisnik može prijaviti samo jedan video.

Trebaš dodatni razlog da snimiš video i pokušaš osvojiti Huawei Ascend G300? Pročitaj što kažu oni koji su ga držali u rukama...

'Dobar dizajn, relativno čvrsto kućište, 4,0” IPS zaslon, 1 GHz procesor, 5 MP kamera i sve to za samo 1300 kuna, koliko uređaj stoji u bonbon webshopu, zaista je jedna od najboljih ponuda trenutno. Navoditi konkurentske uređaje u ovom slučaju nema puno smisla, jer svi dosadašnji modeli iz ovog cjenovnog razreda nude objektivno manje', kaže mob.hr Krešo, dok Sanja s racunalo.com tvrdi; 'Poslužit će kao izvrstan uvod u svijet pametnih telefona ali isto tako bi trebali manje zahtjevni korisnici razmisliti o kupnji ovog modela. Smatramo to pametnom kupovinom. Bit ćete zadovoljni'.

Naravno da ćeš biti zadovoljan s ovakvim mobom. Kamera, ton, akcija... snimaj!

Posljednja izmjena: 06.11.2012.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • spipy 07.11.2012. 23:29
  • Aj pokušat će mo...treba li za sve pakete ili samo jedan ili dva???
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)