bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Naušnice koje privlače poglede
‹ Fun novosti

Naušnice koje privlače poglede 17.09.

Neka te naslov ne zbunjuje. Ne pretvaramo se u lifestyle blog koji će pisati o seksu, zdravlju, autima, vinima i modi. Stvar je u tome što su ove naušnice ujedno i minijaturni zasloni na kojim možeš puštati omiljenu seriju ili film dok se voziš tramvajem

Pisali smo o Twitter haljinama, majicama s LED zaslonom i dizajnerskim cipelama s ugrađenim mobitelima. Jednog dana, kad sve to obučeš na sebe ,nedostajat će ti jedino neki hi-tech nakit kako bi se pretvorio u homo gadgetarisa – slijedeći stupanj u evoluciji ljudske vrste.

Takav nakit postoji, a gdje drugdje nego na jednom od crowdfunfing servisa. Video naušnice nisu pretjerano lijepe, ali tko te pita za ljepotu kad ti s uha vise dva zaslona dijagonale 6 centimetara na kojima se prikazuje najnoviji nastavak Igre prijestolja kojeg si sinoć skinula s nekog od Torrenta.

Unutar naušnice nalazi se microSD kartica, kapaciteta 2, 4 ili 8GB, a ovaj neobičan nakit USB kablom povezuje se s PC ili Mac računalom. Naravno, kablom ćeš prebaciti filmove i fotke koje želiš prikazati svijetu na svojim video naušnicama.

Naušnice također imaju i malene zvučnike, a podržavaju većinu video formata. Jedna naušnica teži samo 17 grama, a jedno punjenje dostajat će za 4-8 sati teroriziranja okolice s filmićima koji ti vise s ušiju.

Video naušnice trenutno pokušavaju probiti granicu od 10.000 dolara na Indiegogou. Preostalo im je još samo 11 dana, a još su daleko od zadanog cilja. Možeš im pomoći i predbilježiti se za par ovakvih naušnica po cijeni od 100 dolara. Po toj cijeni, ne čudi nas da imaju problema sa skupljanjem para. Malo je too much. 

Posljednja izmjena: 18.09.2013.