bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nova godina, novi kalendar
‹ Fun novosti

Nova godina, novi kalendar 28.12.

Za par dana strgnut ćemo stare kalendare sa zidova, pobacati ih sa stolova i zamijeniti ih novima. Prilika je to da nabaviš kalendar koji neće služiti samo tome da tu i tamo provjeriš datum, nego i da uljepša prostor u kojem radiš ili boraviš

Iz iskustva znamo da postoje dvije vrsti ljudi kad su kalendari u pitanju. Jedni, brojniji, nabave prvi kalendar koji im dođe pod ruku, negdje ga postave i zaborave na njega, osim kad im zatreba. Drugi, izbirljiviji, nabavci novog kalendara posvećuju vrijeme i pažnju. Ukratko, jednima je važniji sadržaj, a drugi padaju na stil.

Bez obzira kojoj skupini pripadaš, uskoro ćeš mijenjati kalendar, pa zašto ne bi iskoristio priliku i na zid ili stol postavio kalendar koji će izazvati zanimanje ekipe i kolega. Da pripomognemo, malo smo prošvrljali internetom i pronašli par kalendara koje bismo rado gledali slijedećih 365 dana u godini.

Game of Thrones kalendar

Starkovi, Lannisteri i ostala bratija iz mega-popularnog serijala 'Igra prijestolja', nalazi se posvuda. Spadaš li u fanove, možda ti jedan ovakav kalendar već visi na zidu. Još uvijek ga možeš nabaviti online, a vjerojatno se da naći i u bolje opskrbljenim HR knjižarama

Grumpy Cat kalendar

Internetska senzacija, mačak Grumpy, dobio je novi kalendar s kojeg će te svakog dana podsjećati što znače depresija, čemer i jad. Tipični Grumpy.

Space Invaders kalendar

Retro i gaming tipovima sigurno će se svidjeti ovaj Space Invaders kalendar. Ne treba ga naručivati poštom već platiš 5 dolara, preuzmeš .PDF i potom ga printaš do mile volje.

Kalendar Mjesečevih faza

Umjesto standardnih dana, tjedana i mjeseci, ovaj kalendar vrijeme mjeri prema fazama Mjeseca. Nećeš znati koji je dan, ali bar će dobro izgledati na zidu.

Zombi kalendar

Nema sumnje, 2013. je bila godina zombija, Pomama za ovim beštijama manifestirala se kroz tv serije, filmove i video igre. Manifestiraj se i ti kao zombi fan putem ovog fora kalendara.

Ima tu još hrpa odličnih kalendara poput ovih ili ovih, ali naprosto nemamo dovoljno mjesta za sve. Uostalom sjedni za komp i počni surfati tražeći kalendare za 2014. godinu. Pronaći ćeš bar jedan koji je kao stvoren za tebe bez obzira furaš li se na Hello Kitty, na death metal ili na oboje.

Posljednja izmjena: 28.12.2013.
Pitanja i komentari
 • crna1kava 30.12.2013. 09:51
 • Pa meni je svejedno kakav je ,samo da je zidni da možeš uokviri
  ti dan tekući.Ima li šta na Vašoj Novogodišnjoj ponudi da se prijavim i ako šaljete kući.Ja sam za jedan od "bonbon"operatora,bilo bi zaista lijepo,odgovorite da šaljem atresu. U inbox ?
  Pozdrav i unaprijed želim Vam uspješnu i bolju sa još više korisnika
  sretnu Novu 2014 godinu.
  Pozdrav!!!!!!!
 • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)