bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Papirnati avion 3.0
‹ Fun novosti

Papirnati avion 3.0 27.11.

Uskoro će Božić i potraga za poklonima. Ako poznaš nekog malog ili velikog dječaka koji se nikada neće prestati igrati, onda imamo savršen poklon za njega. PowerUp 3.0 svaki će papirnati avion pretvoriti u letjelicu s daljinskim

Nego, lete li i danas papirnati avioni hodnicima osnovnih škola? Valjda klinci nisu zaboravili ovaj oblik zabave, na užas nastavnika i oduševljenje školskih kolega. Umijeće sklapanja dobrog papirnatog zrakoplova prava je vještina koja se stječe dugotrajnom vježbom i bezbrojnim pokusima.

Samo je jedan kriterij kojim se ocjenjuje uspješnost papirnate letjelice – dužina leta. Što duže ostane u zraku, tim bolje. Obično je riječ o sekundama nakon kojih slijedi neumitan pad, ali zašto sekunde ne bi pretvorio u minute pa i sate zabave? Dovoljno je nabaviti Power Up 3.0 kako bi se tvoje papirnate katastrofe pretvorile u prave, male letjelice.

Power Up 3.0 se sastoji od propelera pogonjenog elektromotorom s 4 AA baterije kojeg je dovoljno pričvrstiti na papirnati avion. Propeler ide na rep zrakoplova, a na nos se uglave motor, kućište s baterijama i elektronika zadužena za Bluetooth vezu s tvojim mobitelom.

Naime, ne samo da Power Up 3.0 produžuje let papirnatim letjelicama, već pomoću priložene aplikacije možeš upravljati avionom sa svog smartfona.

Domet Power Upa 3.0 iznosi 55 metara, više nego dovoljno za akrobacije i izvođenje ostalih čuda u zraku. Okvir igračke izrađen je od ugljičnih vlakana otpornih na nepredviđena slijetanja i padove. Na nosu se nalazi gumeni odbojnik koji pomaže pri bliskim susretima tvoje letjelice s raznim preprekama, poput drveća, zidova ili tvoje face.

Power Up 3.0 trenutno skuplja lovu na Kickstarteru, a u dva dana prikupljeno je skoro 100.000 dolara. Prvi kupci svoj će Power Up 3.0 dobiti u siječnju. Malo prekasno za božićni poklon, ali ne očajavaj! U međuvremenu možeš naručiti Power Up 2.0 ili Power Up BOAT. Istina, ovi modeli nemaju mogućnost daljinskog upravljanja, no to nije razlog da se bar na trenutak ne vratiš u djetinjstvo i prisjetiš kakva je uživancija igranje s papirnatim avionima i brodovima.

Posljednja izmjena: 27.11.2013.
Možda će te zanimati i: