bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Potrošio 90.000 kuna da postane najkorisnik Steama
‹ Fun novosti

Potrošio 90.000 kuna da postane najkorisnik Steama 09.07.

Ako si PC gamer onda koristiš Steam, a ako si na Steamu znaš da postoji nivoi (level) kroz koje korisnici napreduju kupujući softver i sudjelujući u trgovini virtualnim karticama. Zvuči komplicirano, zato što i je, ali to nije spriječilo jednog Steam korisnika da potroši grdne pare kako bi došao na vrh ove prilično besmislene liste

Ljetna rasprodaja na Steamu prilika je da ubodemo odlične PC igre po turbo povoljnim cijenama. I ove godine nismo mogli odoljeti pa smo podužu listu igara na Steamu dodatno produžili novim igrama koje vjerojatno nikad nećemo odigrati.

Potrošili smo nešto kune, ali to je ništa naspram korisnika koji se skriva pod nadimkom St4ck. Majstor je nedavno završenu rasprodaju iskoristio kako bi došao do najvišeg korisničkog nivoa na Steamu. Inače, kroz nivoe napreduješ igrajući i kupujući igre, te trgujući s virtualnim kartama koje možeš zaraditi – pogađaš - igrajući se i kupujući nove naslove.

St4ck je u zadnja dva tjedna na Steamu skurio čak 13.000 dolara (90.000 kuna) kako bi došao do 113. nivoa i stekao kratkotrajnu internetsku slavu. Zanimljivo je da St4ck nije kupovao igre već pakete s virtualnim kartama.

Svaki je dan na pakete trošio 2.000 dolara, kompletirao setove koji donose dodatne nivoe i trgovao s drugim korisnicima kao mahnit, a sve u želji da postane glavna faca na Steamu.

Uspio je, ali pritom je ostao bez 13.000 dolara. Da li mu se isplatilo?

Pa, sad…

Izvor

Posljednja izmjena: 11.07.2016.
Možda će te zanimati i: