bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Povratak pomahnitalog klauna
‹ Fun novosti

Povratak pomahnitalog klauna 17.06.

Skrivena kamera je jedno. ali ovo što radi ekipa iz Italije je nešto sasvim drugo. Naime, talijanski šaljivdžije, okupljeni pod labelom DM Pranks, doveli su skrivenu kameru do krajnjih granica. Da naletimo na ovako nešto...

Što sve nećemo napraviti za klikove i gledanost na YouTubeu? Upitate li Diega i Mattea, članova talijanske ekipe DM Pranks, granice ne postoje. Dečki za sebe kažu da se bave 'podvalama, društvenim eksperimentima, neprijatnim šalama i smijehom', a na svom YouTube kanalu već imaju nekoliko videa koji su debelo premašili milijun gledanja.

Najuspješniji 'prank' izveli su prije mjesec dana. Video s klaunom ubojicom, koji plaši hrabre Talijane po mračnim parkovima i garažama, u mjesec je dana došao do 15 milijuna gledanja. Naravno, ovakav uspjeh ponukao je Diega i Mattea da snime nastavak - Killer Clown Returns Scare Prank! Pozor - ako imaš koulrofobiju (strah od klaunova), preskoči ovaj video!!!

Jezivi klaun u novim videu opet ganja slučajne prolaznike s upaljenom motornom pilom, razbija glave lutkama, pali iskopane grobove… ukratko, radi stvari od kojih bi svatko normalan pobjegao glavom bez obzira.

Novi je video pomahnitalog klauna već pogledalo 2 milijuna surfera, a momcima iz DM Pranksa preporučamo da se u budućnosti klone sličnih podvala. U takvoj situaciji, nitko ne zna kako će reagirati. Mi znamo – utekli bi brzinom munje i pritom oborili par svjetskih rekorda.

Posljednja izmjena: 17.06.2014.
Možda će te zanimati i: