bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Robot koji voli zaviriti u čašicu
‹ Fun novosti

Robot koji voli zaviriti u čašicu 28.12.

Američki izraz ‘drinking buddy’ za osobu s kojom se družiš kako ne bi pio sam, jedan je od onih koje naprosto nema smisla prevoditi na hrvatski. Drinking buddy zvuči puno bolje od kompića za cuganje, a svi oni koji traže takvog prijatelja (savjet: nemoj), uvijek se mogu pouzdati u robote

Nova godina samo što nije i sigurno si sve dogovorio za ludi tulum ili izlazak u najdužu noć. No, ima i onih koji ne vole društvo pa ovakve općenarodne fešte vole provesti u toplini svog doma ispijajući pivo, vino ili štogod ih već vozi.

S druge strane, nitko ne voli biti sam i zbog toga će mnogi ‘solisti’ pozdraviti izum Park Eun Chana. Ovaj je južnokorejski inovator sklopio prvog drinking buddy robota kojeg je nazvao Robot Drinky.

Drinky će se kucati s tobom prije ispijanja još jedne runde, popiti sve što mu natočiš u čašu i pritom veselo gestikulirati. Nedostaje mu jedino umoran glas koji će svako malo započeti s monologom: ‘Znaš ti stari kak sam je nekad ovo i ono, pa lijevo-desno onda sam bil tam, para k’o blata, komadi, auti, let na Mjesec….’.

Kad bolje razmislimo, bolje je da Drinky šuti, a kad je u pitanju drinkanje - ne pretjeruj, ne soliraj i izađi van, među ekipu. Nikad ne znaš koga ćeš upoznati i što donosi novi dan i nova godina. Sigurno je nešto lijepo. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 29.12.2015.
Možda će te zanimati i: