bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sam svoj horror majstor
‹ Fun novosti

Sam svoj horror majstor 29.04.

Znamo neke horor fanove koji bi odmah pristali da u stvarnom životu prožive neki od omiljenih im hororaca. Uskoro bi mogli dobiti priliku za takvo što, jer bi im nova igra 'Night Terrors' trebala omogućiti da vlastiti dom pretvore u kuću užasa

I dan danas – kad smo odrasli i znamo da čudovišta ne postoje - ne možemo si pomoći, a da prilikom gledanja dobrog horora tu i tamo ne zažmirimo ili poskočimo od straha. Da, da, znamo da si ti faca i da je sve to samo film, ali mašta radi svašta, a mi je imamo koliko hoćeš.

Također znamo i da nadolazeća igra Night Terrors definitivno nije za nas, Naime, riječ je o horror igri za iPhone koja pomoću poboljšane stvarnosti bilo koji prostor pretvara u pozornicu za strašenje.

Igra je namijenjena igranju u stanu ili kući s ugašenim svjetlima, iPhoneom u ruci te slušalicama u ušima.

Cilj igre je pronaći djevojčicu koja je skrivena negdje u virtualno poboljšanom prostoru kojeg istražuješ kamerom svojeg iPhonea, a na svakom uglu iskaču duhovi, alieni i slična čudovišta koja te pokušavaju zaustaviti.

Prije početka igre iPhone bi trebao 'skenirati' prostor kako bi igra odlučila gdje postaviti virtualna čudovišta i kako te najbolje prestrašiti, kažu developeri.

Igra trenutno prikuplja sredstva donatora na IndieGoGou, a developeri tvrde kako će igru isporučiti u veljači sljedeće godine. Cijena je pet dolara što nije previše ako voliš horrore i ako se još nisi opekao na slične crowdfunding projekte koji nikada nisu isporučili obećano.

Posljednja izmjena: 01.05.2015.
Možda će te zanimati i: