bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Selfie po ruskim pravilima
‹ Fun novosti

Selfie po ruskim pravilima 18.07.

Često kukamo kako nas država tlači s previše propisa, ali kad vidimo na što su sve ljudi sposobni… Pa pogledaj samo koliko je ekipe nastradalo pokušavajući snimiti selfie u opasnoj situaciji. Toliko ih je da su u Rusiji pokrenuli kampanju za selfie sigurnost

Ponukani nezanemarivim brojem nesreća koje su se dogodile uslijed nespretnih pokušaja fotografiranja savršenog selfija, rusko Ministarstvo unutarnjih poslova osmislilo je kampanju koju su nazvali 'Safe Selfies'.

Sigurni selfiji podrazumijevaju niz pravila i popratnih vizuala koji savjetuju građanima kako, gdje i pod kojim uvjetima mogu slikati selfije.

Ministarstvo unutarnjih poslova poziva Ruse da prilikom snimanja selfija u obzir uzmu lokaciju i uvjete: izbjegavanje željezničke pruge, divljih životinja, ekstremnih visina te pojačan oprez na prometnim područjima - samo su neki od upozorenja.

'Vaš život i zdravlje vrijede više od milijun lajkova na društvenim mrežama', krilatica je nove ruske kampanje.

Pridružujemo se ruskoj kampanji i pozivamo te da na ljetovanju ne pokušavaš snimiti selfie dok stojiš na pramcu jurećeg glisera, roniš na dah ili se u ranu zoru vraćaš namazan svim i svačim iz noćnog provoda.

Posljednja izmjena: 20.07.2015.
Možda će te zanimati i: