bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sjeverna Koreja olimpijcima zaplijenila Galaxy S7
‹ Fun novosti

Sjeverna Koreja olimpijcima zaplijenila Galaxy S7 16.08.

Samsung je svim sportašima koji sudjeluju na Olimpijadi u Riju, njih više od 11.000, podijelio nove Galaxyje S7. Svima, osim sportašima Sjeverne Koreje kojima je vodstvo njihovog olimpijskog tima smartfone doslovno otelo iz ruku

Južnokorejski Samsung jedan je od 11 generalnih pokrovitelja Olimpijskih igara u Rio de Janieru. U sklopu svečanog otvaranja Samsung je podijelio 12.500 Galaxyja S7, od toga 11.200 uređaja sportašicama i sportašima.

Nove Galaxyje dobili su svi sudionici Olimpijade kako bi ih koristili za vrijeme otvaranja i u tijeku natjecanja. Svi će ih i zadržati, osim olimpijaca iz Sjeverne Koreje.

Naime, njihove nove, novcate smartfone zaplijenio je voditelj sjevernokorejske ekspedicije u Brazilu, po naputku Olimpijskog odbora S. Koreje.

Pretpostavlja se da je razlog tome sprječavanje sjevernokorejskih olimpijaca da dođu u kontakt s ostatkom svijeta. Nije im dozvoljeno druženje s ostalim sportašima, niti im je dozvoljen samostalan izlazak iz prostorija u kojima je smješten olimpijski tim Sjeverne Koreje.

Kim Jong Un, vrhovni vođa te siromašne azijske zemlje, naredio je svojim olimpijcima da se iz Rija 'vrate s pet zlatnih medalja'. Medalje će možda osvojiti, ali Galaxyje S7 neće smjeti donijeti u zemlju za koju su ih osvojili.

Izvor

Posljednja izmjena: 17.08.2016.
Možda će te zanimati i: