bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Strujni krug - naelektrizirana jurnjava s Anom i Goranom
‹ Fun novosti

Strujni krug - naelektrizirana jurnjava s Anom i Goranom 16.11.

Što se dogodi kad mladim, zgodnim i sportskim nastrojenim curama u ruke daš električne bicikle Greyp? Saznat ćeš ako pogledaš ‘Strujni krug’ - turbozabavnu utrku u produkciji bonbona i RTL-a. Naša Ana i Gorana utrkuju se širom Hrvatske na Greypu i pritom se odlično zabavljaju. Zabavi se i ti uz Strujni krug, Greyp i cure kojima je brzina u genima

Volimo bicikle, volimo sport, volimo zelene tehnologije, a nekako smo slabi i na hrvatske proizvode koji spadaju u sam svjetski vrh. Sad kad to znaš, nije ti teško zaključiti zašto smo pokrenuli Strujni krug - utrku na Greyp električnim biciklima, na četiri lokacije diljem Hrvatske.

Strujni krug ima sve - hrvatske električne bicikle, uzbudljive utrke prekrasnim predjelima Lijepe naše i pregršt zabave za koje su najzaslužnije naše driverice Ana i Gorana.

Gorana dolazi iz Pule, ima 31 godinu, a osim biciklizma bavi se sportskim penjanjem, alpinizmom, sea kajakingom i trekingom. Prava sportašica.

Ana stiže sa sjevera, iz Varaždina, ima 24 godine i obožava nogomet, tenis, skijanje, ronjenje te, naravno, biciklizam. Puca bez mane.

Curama smo dali ponudu koja se ne odbija - priliku da se utrkuju na Greyp bikeovima na četiri lokacije u Hrvatskoj - Žumberku, Kopačkom ritu, na Pagu i na Rastokama. Prihvatile su, pričvrstile zaštitnu opremu, sjele na Greypove i odjurile bez pardona.

Snimali smo ih na sve četiri utrke, a kako su vozile i koliko su se zabavljale možeš vidjeti na RTL-u, ponedjeljkom i četvrtkom u 22:55, dok reprize idu utorkom i petkom u 18:45 na kanalu RTL2.

Sve emisije koje su već emitirane možeš pronaći na našem bonbonifikacija YouTube kanalu.

Sad kad znaš za Anu, Goranu i Strujni krug više nemaš izgovor da ne pogledaš sve epizode i ne saznaš tko će na kraju osvojiti prvi naslov svjetske prvakinje u jurnjavi električnim biciklima.

Ana ili Gorana? Mi navijamo da na kraju završi neriješeno. :)

Posljednja izmjena: 16.11.2016.