bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sve po pola
‹ Fun novosti

Sve po pola 10.09.

Dosada - vječna pratilja okorjelih internetskih surfera. Fore koje ekipa stavlja na Fejs odavno smo vidjeli, filmiće koje dobivamo mailom znamo već napamet, a naše novine pišu stvari koje smo pročitali tjednima prije. Kako ubiti tu dosadnu dosadu?

Znamo kakav je to osjećaj dok vani pada kiša, na televiziji već godinama nema ničeg zanimljivog, a i na internetu vrijeme kao da je stalo. Ako se osjećaš upravo tako, znamo što će te oraspoložiti, bar na trenutak. Skokni na Twitter i posjeti stranicu @HalfPics.

HalfPics posta isključivo fotografije stvari prerezanih napola. Ima tu svega – od zrakoplova i Porschea 911 do ručne bombe i Nike tenisica. Negdje su čak iskopali i fotku ljudskog tijela na dva dijela, ali ne preporučamo da klikneš na taj link, ako ti anatomija i dobar želudac nisu jača strana.

@HalfPics trenutno ima više od pola milijuna 'followera' te 263 tvita s fotkama 'polovnih' stvari. Svakodnevno objave poneku novu fotku, a ukoliko ne koristiš Twitter evo prilike da otvoriš korisnički račun i počneš pratiti @HalfPics.

Naravno, ne zaboravi dodati i @mojbonbon. Mi ne režemo stvari po pola, mi smo na Twitteru da odgovaramo na sva tvoja pitanja i da ti donesemo dnevnu dozu optimizma. :)

Posljednja izmjena: 10.09.2013.
Možda će te zanimati i: