bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Tablet, stolica i uživaš
‹ Fun novosti

Tablet, stolica i uživaš 11.06.

Besmisleno je još jedno ljeto provesti u mraku sobe, zureći u zaslon računala dok je vani sve puno sunca i života. Što ne bi izašao van, sjeo u ovakvu stolicu pa zurio u tablet, umjesto računala? Ako ništa drugo, bar ćeš uhvatiti malo boje

Postali smo društvo u kojem je lijenost vrlina, a ne mana. Umorimo se sjedeći cijeli dan na poslu, pa dođemo doma i onda  opet sjedimo ili ležimo, jer se treba odmoriti od osmosatnog sjedanja. Svaka čast onima koji za život zarađuju radeći manualne poslove ili vježbanjem nastoje ostati u formi, dok svi mi, ostali, pronalazimo nove načine kako ljenčariti u društvu omiljenog gadgeta.

Spadaš li u skupinu onih koji ne mogu bez tableta niti na WC, a kamoli u prirodu, onda je The Tablet Lawn Chair ili Tablet stolica na sklapanje, prava stvar za tebe.

Držač za tablet, dužine 30 centimetara, učvrsti se na desni naslon za ruku ove stolice i namjesti u željeni položaj kako bi ispred faca korisnika pridržavao većinu tableta dijagonale zaslona od 7 do 10 inča. S desne strane, nalaze se dva vanjska džepa u koje je moguće pospremiti razne sitnice, a tu je i unutrašnji džep, otporan na vodu u slučaju ljetnog pljuska.

Također, tik pri ruci je i postolje za čaše pa možeš pijuckati osvježavajući napitak dok na ovoj stolici sjediš u parku ignorirajući začuđene poglede prolaznika. Ili još bolje – poneseš ovu stolicu u omiljeni kafić i baš te briga je li gužva ili ne. Dok ostali čekaju na slobodno mjesto, ti se lijepo parkiraš kod šanka, naručiš pivo, izvadiš tablet i uživaš.

Cijena ove stolice iznosi 60 dolara, a proizvođač nudi doživotnu garanciju. Poželiš li ikad vratiti stolicu, dobit ćeš lovu nazad pod uvjetom da stolica nije oštećena.

Vratiti? Ne pada nam pamet!

Posljednja izmjena: 12.06.2014.