bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Turing Monolith Chaconne – how yes no
‹ Fun novosti

Turing Monolith Chaconne – how yes no 08.09.

Tvrtka Turing najavila je smartfon koji će imati 3 procesora, 18 GB memorije, 4K zaslon, bateriju od 120Wh, 60MP kameru, quad SIM… Cure ti sline na nevjerojatne specifikacije? Prije nego otvoriš novčanik, čitaj dalje…

Privući pozornost tech medija nije teško. Dva su načina – moraš imati dobar proizvod ili možeš muljati poput tvrtke Turing Robotic Industries (TRI). Iza impresivnog imena krije se lik pod imenom Steve Chao koji najavljuje pravu revoluciju u svijetu mobilnih uređaja.

Naime naš je Steve, pardon, TRI, objavio kako njegova tvrtka razvija dva nova smartfona. Nećemo te zamarati sa slabijim Turing Phone Cadenzom, pošto taj uređaj treba imati samo dva Snapdragona 830 procesora i 12GB RAM-a. Nas zanima još nevjerojatniji Turing Monolith Chaconne – smartfon koji je po specifikacijama jači od vrhunskih gaming računala.

Gle ovo – tri Snapdragon 830 procesora, za koje se još ne zna da li uopće postoje, 18GB RAM-a, 786 giga integrirane memorije proširive do 1,2 terabajta, baterije od vodikovih ćelija na 120Wh, kućište od grafenskih oksida, 4K zaslon, kamere od 60MP (stražnja) i 20MP (prednja)…

Ali, to nije sve. Monolith Chaconne ima i tipkovnicu, sustav poboljšane stvarnosti i nešto što se zove A.L.A.N. Ne znamo što je to, ali Steve nas uvjerava kako ćemo saznati vrlo brzo.

Sve ovo trebalo bi se naći u prodaji 2018. godine, a TRI poziva sve zainteresirane da se prijave za rad u njihovom R&D odjelu na email changetheworld@turingphone.com.

A onda je svizac…

Izvor

Posljednja izmjena: 11.09.2016.
Možda će te zanimati i: