bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
How to
Ljetna doza interneta
‹ How to

Ljetna doza interneta 18.07.

Sunce prži, temperatura raste, more je idealno, a i tebi je vrijeme da se preseliš u južnije krajeve. Srest ćeš hrpu divnih ljudi, vidjeti nevjerojatne prizore i zabaviti se kao nikad, a da bi ovo ljeto uistinu ostalo nezaboravno ubodi bonbon pakete kako bi uvijek i svugdje bio online

Bilo da loviš Pokemone po Jadranu, visiš na Snapchatu, glumiš DJ-ja puštajući YouTube preko prijenosnih zvučnika ili pohranjuješ gigabajte foto i video materijala na cloudu – bez mobilnog interneta nećeš daleko dogurati.

Za dugo, toplo, online ljeto nema bolje opcije od bonbon internet simice koja ti omogućava brzo, cjelodnevno surfanje po turbo povoljnim cijenama.

Internet simica nije obična simica, nju ne možeš koristiti za pozivanje, ali je zato savršena za surfanje.  Pogledaj naše pakete i odaberi jedan, sigurno ćeš pogoditi. :)

  • Dnevni internet paket u kojem dobivaš 300 MB za samo 3 kn dnevno
  • Veliki dnevni internet paketu s 5 GB dnevno za samo 10 kn na dan (ovo je paket s kojim si miran od sumraka do zore, i obratno)
  • Jako veliki internet paket - 5 GB za 50 kn mjesečno

Imamo dva rješenja za tebe.

Kupi bonbon Internet SIM-icu na našem webu za 10 kn. Besplatno ti je dostavimo gdje god poželiš. Ako je nemaš gdje utaknuti, poslužit će i neki stari mob putem kojeg možeš dijeliti internetsku vezu s ekipom. Jednostavno rješenje, ali pripazi na bateriju.

Još bolja opcija – bonbon MiFi.

Ubodi Alcatel Link 4G Y858 MiFi na našem web shopu ili na nekom od prodajnih mjesta. Idealan za Internet na moru, utakneš bonbon SIM-icu, aktiviraš paket i šeraš svoj Internet s ekipom. 5 gigi svaki dan bit će vam više nego dovoljno za sve.

Mini tehnički podsjetnik:

SIM-icu aktiviraš prvim spajanjem na net, a paket aktiviraj slanjem hocu na 13977. Isto tako, deaktiviraš ga slanjem necu na 13977.

Ako ga u međuvremenu ne deaktiviraš i ako imaš dovoljno kuna na računu, tvoj će se paket sam reaktivirati i o tome ćemo te obavijestiti SMS-om. Reaktivacija dnevnog paketa odvija se između ponoći i 4 ujutro.

Naravno, podrazumijeva se da Jako veliki internet paket drži 4G brzinu surfanja sve do zadnjeg megabajta, ako imaš 4G mob i nalaziš se na području gdje ima 4G signala, a to su manje-više svi gradovi na našoj obali.

Stanje preostalih megabajta iz paketa uvijek možeš provjeriti slanjem MB na 13977. Ako iskoristiš sve MB prije nego što dnevni paket istekne – nema problema, aktiviraj ga ponovno i nastavi s online zabavom.

I ne zaboravi - more, ekipa i provod neka ti budu na prvom mjestu, sve ostalo stigneš kad se vratiš sa zasluženog odmora.

A sad, odosmo i mi prema jugu. Vidimo se dolje. :)

Posljednja izmjena: 18.07.2016.
Možda će te zanimati i: