bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Recenzije
Samsung Galaxy Mini 2
‹ Recenzije

Samsung Galaxy Mini 2 20.07.

Dovoljno mali da stane u svaki džep, više nego dovoljno sladak da bi ga svatko poželio i vrlo prihvatljive cijene, Galaxy Mini 2 je kao stvoren za mlade i sve one koji se tako osjećaju

Kad je Samsung u pitanju, kvalitetu nekog proizvoda ne određuje cijena. Bez obzira što kupio, novi i skupi Galaxy S3 ili turbo povoljni Galaxy Y, znaš što možeš očekivati - beskompromisnu kvalitetu i vrhunsku izradu. Samsung je na glasu kao vrhunski proizvođač smartphonea u što se možeš uvjeriti isprobaš li neki od njihovih modela.

Samsung Galaxy Mini 2 u trgovinama se pojavio nedavno i odmah osvojio srca kupaca, kako cijenom, tako i performansama. Nema tu nikakve 'visoke matematike'. Galaxy Mini 2 odličan je i jeftin mobitel koji vrijedi puno više od 1.000 kuna, koliko košta u našem dućanu.

Procesor od 800 MHz 'vrti' Android 2.3 Gingerbread, a podatke, fotografije i filmiće možeš spremiti na 4 giga ugrađene memorije. Ako ti to nije dovoljno uvijek možeš proširiti memoriju s microSD karticom sve do 32 GB. Naravno da Mini 2 ima i kameru, a tri megapiksela više je nego dovoljno za snimanje fotografija za Fejs ili filmića za YouTube.

Ekran rezolucije 320x480 i male dimenzije dovode nas do jedine zamjerke. Kao što mu i ime kaže, Mini 2 malih je dimenzija i ako imaš velike šake Samsungov 'malac' bit će prilično nezgrapan za korištenje. No, male dimenzije imaju puno više dobrih strana. Manje dimenzije i manji ekran rezultiraju i manjom potrošnjom. Koristiš li Mini 2 samo za razgovore, SMS i povremeno surfanje webom, baterija će izdržati i do tjedan dana između punjenja.

Osim toga, stat će u svaki džep i torbu, a kad ga izvadiš dimenzijama, dizajnom i veselom žutom bojom zasigurno će privući pozornost ekipe.

Samsung Galaxy Mini 2 stvoren je upravo za mlade i sve one koji tek otkrivaju svijet smartphonea. Ekipa, ako starce nagovarate da vam napokon kupe neki smartphone, a da pritom ne bankrotiraju, sugerirajte im Samsung Galaxy Mini 2. Nećeš pogriješiti.

A što kažu strani novinari koji su testirali ovaj mob?

techradar: Budget handset, super performance
phoneArena: Very respectable entry-level Android smartphone
cnet: The Mini 2 is a palm and wallet-friendly mobile
mobile88: A worthwhile purchase for sure 

Posljednja izmjena: 20.07.2012.
Pitanja i komentari
  • partwish 20.07.2012. 14:59
  • Definitivno best buy smartphone na našem tržištu! Mislim da će jako dugo tako i ostati!
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)