bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Back in black
‹ Tech novosti

Back in black 16.04.

Priznajemo, želimo LG Optimus G Pro! Na stranu što je skup, na stranu što je velik, nije nas briga. Optimus G Pro izgleda prokleto dobro i to nam je dovoljan razlog. Uz sve to, sad ga proizvode i u crnoj

Otkad je LG u veljači predstavio Optimus G Pro prestali smo kupovati žvake i sladoled, a svaku ušteđenu kunu stavljamo u kasicu-prasicu i čekamo početak prodaje ovog vrhunskog smartfona. LG-ev phablet do sada se mogao kupiti samo u Japanu i Južnoj Koreji, a uskoro bi trebao stići i u Ameriku pa na kraju kod nas, u Europu. Malo nas 'bedira' to što je naš kontinent postao zadnja rupa na svirali, ali sami smo si krivi. Umjesto da izrađuju gadgete, europske tvrtke proizvode automobile, Vegetu i ubrzivače čestica. Jesi ikad čuo za CERN mobač? Nismo ni mi.

Što je tu je, ovisimo i Istočnjacima i Appleu kad su odlični mobiteli u pitanju, a oni, sasvim logično, nove uređaje prvo počnu prodavati na matičnom tržištu. Tako je i Optimus G Pro u Južnoj Koreji prodan u više od 500.000 primjeraka za samo mjesec dana. Đi Pro do sada je bio dostupan samo u bijeloj boji, ali uskoro će u prodaju Optimus u boji svih darkera, nogometnih sudaca i emotivaca svijeta – crnoj.

G Pro sad izgleda još bolje, a osim nove boje, novi je i takozvani Value Pack. Riječ je o 'zakrpi', teškoj 86MB, koju svaki vlasnik Optimusa može preuzeti besplatno. Value Pack donosi Smart Video, opciju koja će zaustaviti video kad ne gledaš u ekran, zatim mogućnost dual fotografiranja (s obje kamere), pauziranje kod snimanja videa, bolju kvalitetu zvuka i mnoštvo drugih, sitnih poboljšanja.

Sve super, sve pet, još samo da se Optimus G Pro pojavi i u našim trgovinama. Naime, nismo sigurni koliko ćemo još dugo izdržati bez žvaka i sladoleda. Kriza nas gadno pere, a kasica-prasica kao da nam se ruga i mami nas da uzmemo čekić, zamahnemo i izbrišemo joj taj kretenski osmijeh s ružne, porculanske face.

Izvor

Posljednja izmjena: 16.04.2013.
Pitanja i komentari
  • godzeus 16.04.2013. 13:06
  • Treba novo ime za sve telefone koji su iznad 4,7. Po meni ovo je micro tablet.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)