bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Galaxy Note 7 žari i pali
‹ Tech novosti

Galaxy Note 7 žari i pali 09.09.

Da se razumijemo – Samsung proizvodi odlične smartfone, ali nitko nije savršen pa vjerojatno nikad nećemo saznati zašto su u prodaju pustili Galaxy Note 7 koji ima nezgodnu tendenciju eksplodirati prilikom korištenja. Zadnja priča o spontanom samozapaljenju Notea 7 dolazi nam s Floride…

Iako je Samsung još prošlog tjedna pozvao sve kupce Galaxy Notea 7 da vrate kupljene uređaje, mnogi to još uvijek nisu učinili. Među njima je i Nathan Dornacher iz St. Petersburga na Floridi.

Nathan se vratio iz šopinga sa svojim Jeep Grand Cheerokijem i ostavio Galaxy Note priključen na automobilski punjač dok je unosio stvari u kuću. Par minuta kasnije pogledao je kroz prozor i ugledao svoj Jeep u plamenu.

Pozvao je vatrogasce koji su ugasili požar, ali Jeepu i smartfonu nije bilo spasa. Lako za mobitel, problem je što je u automobil uložio puno novca za kojeg će odštetu zatražiti od Samsunga.

'Svjesni smo incidenta i radimo s g. Dornacherom na istraživanju slučaja kako bi mu pružili svu potrebnu pomoć', objavio je Samsung.

'Sigurnost potrošača najveći je Samsungov prioritet. Kad je u pitanju Galaxy Note 7 zatražili smo od vlasnika uređaja da iskoriste prednosti našeg programa zamjene proizvoda.'

Inače, Galaxy Note 7 povučen je s tržišta u 10 država nakon što je zabilježeno više od 35 slučajeva eksplozija i samozapaljenja zbog problema s defektnim baterijama.

Izvor

Posljednja izmjena: 11.09.2016.
Možda će te zanimati i: