bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Galaxy S7 stiže već u siječnju?
‹ Tech novosti

Galaxy S7 stiže već u siječnju? 20.10.

Imamo lošu vijest za sve one koji su upravo kupili Samsung Galaxyje S6. Njihovi će glanc novi i moderni mobiteli uskoro dobiti još novijeg i modernijeg nasljednika. Samsung bi naime, prema sve glasnijim glasinama, već u siječnju mogao predstaviti novu, sedmu seriju Galaxyja

Ozbiljni korejski tech site ET News ustvrdio je kako Samsung namjerava promijeniti ritam izlaska novih generacija obitelji Galaxy. Umjesto jednom godišnje, kao što je bilo slučaj do sad, Samsung bi, navodno, trebao ubrzati ciklus izdavanja novih Galaxy uređaja pa bi sedma generacija u prodaju trebala prije nego smo to očekivali.

Samsung bi tako, prema navodima, Galaxy S7 javnosti trebao predstaviti u Las Vegasu, na sljedećem sajmu potrošačke elektronike CES, u siječnju 2016.

Samsung želi pridobiti još više potrošača pa su se opredijelili za podjelu novih modela na četiri kategorije: Premium, Sub Premium, Mainstream i Entry.

Svaka bi kategorija trebala imati svoje modele, od najboljih Premium, do jeftinih uređaja u Entry kategoriji. Četiri nova S7, po jedan u svakoj kategoriji? Saznat ćemo ubrzo.

Također, kineska Nova godina pada 8. veljače, pa bi novi S7 uređaji mogli privući milijune Kineza u potrazi za novogodišnjim poklonima.

I na kraju, ne zaboravite da je sedam veći broj od šestice, podatak koji će nesvjesno utjecati na mnoge koji će birati između iPhonea 6 i Galaxyja S7.

Izvor 

Posljednja izmjena: 21.10.2015.
Možda će te zanimati i: