bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Jedini daljinac kojeg ćeš ikad trebati
‹ Tech novosti

Jedini daljinac kojeg ćeš ikad trebati 13.02.

Univerzalni daljinski upravljači nisu nikakva novost. Postoje već godinama, ali nisu doživjeli veći uspjeh iz jednostavnog razloga – kompliciranost upotrebe, Većina takvih daljinaca ima više tipki nego harmonika, a uputstva za upotrebu dolaze u nekoliko tomova, poput enciklopedije. Većina, ali ne i ovaj daljinski upravljač…

Pogledaj na stolić u dnevnom boravku i reci nam koliko daljinskih upravljača možeš izbrojati. Tu je daljinski za tv, pa za receiver, Hi-Fi sustav, klimu, rasvjetu…daljinskih koliko hoćeš.

No, možda spadaš među one koji su upoznali blagodati univerzalnog daljinca i sad imaš samo jedan takav uređaj.? Naravno, samo se ti možeš snaći s njim pošto pogled na parsto tipki koje se nalaze na njemu većini tvojih prijatelja izaziva PTSP.

Da, znamo i da postoje napredniji daljinski upravljači sa zaslonim osjetljivim na dodir i sličnim hi-tech điđa-miđama, ali sigurni smo da niti jedan nije praktičan poput Sevenhug Smart Remotea.

Naime, ovaj pametni daljinac prepoznat će svaki uređaj u kojeg ga uperiš i potom prilagoditi korisničko sučelje. Uperiš ga u tv - pretvorit će se u klasični tv daljinac, pomakneš ga prema lampi i dobit ćeš opciju za reguliranje jačine svjetlosti, zvučnici će Sevenhug transformirati u uređaj za upravljanje glasnoćom i tako dalje, i tako bliže.

Fora je u senzorima i sustavu za pozicioniranje kojeg ćeš morati podesiti ako kupiš ovaj daljinski. No, jednom kad ga podesiš, Sevenhug će uspješno prepoznati više od 25.000 različitih uređaja koji koriste daljinske upravljače.

Sviđa ti se? Onda ga možeš naručiti po cijeni od 229 dolara i pričekati kolovoz kad bi jedini daljinac kojeg ćeš trebati u životu, trebao stići na tvoju adresu.

Posljednja izmjena: 14.02.2017.
Možda će te zanimati i: