bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Kemijska za Bonda, James Bonda
‹ Tech novosti

Kemijska za Bonda, James Bonda 21.12.

Zatreba li James Bond kemijsku olovku u nekom od sljedećih pothvata možda se, umjesto za neku igračku iz Q radionice, odluči za Authora. Ova multifunkcionalna kemijska upravo skuplja lovu na Kickstarteru pa ako i tebi zatreba pisalo koje ujedno može poslužiti i kao otvarač za pivo, odvijač ili stylus, požuri i predbilježi se za par komada

Dizajnersko-inženjerski tim iz Singapura stvorio je kemijsku olovku koja na prvi pogled izgleda prilično obično. Istina, Author ne djeluje jeftino poput Bica za 2 kune, ali pravu snagu ova kemijska otkriva tek kad je primiš u ruke.

Naime, odvrtanjem gornjeg djela Authora dolazi se do unutrašnjosti u kojoj su skriveni stylus za črčkanje po tabletu ili smartfonu te odvijač. Kućište Authora pritom može poslužiti kao postolje za smartfon ili kao otvarač za boce.

Naravno, uz sve to Author služi i za pisanje, a tvorci najavljuju daljnja proširenja neobične olovke. ‘Stvorili smo svestranu kemijsku koja sadrži mnoge alata’, kaže idejni začetnik projekta, Senri Luo.

‘Osnovna konstrukcija omogućava nam da ugradimo brojna proširenja kako bi na kraju stvorili ultimativnu all-in-one olovku.’

Poželiš li ubosti ovu kemijsku, bilo sebi ili nekom za poklon, trk na Kickstarter gdje Author košta od 24 dolara naviše, ovisno o modelu.

Izvor

Posljednja izmjena: 22.12.2016.
Možda će te zanimati i: