bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
LastPass je sad besplatan i više nema razloga da ga ne instaliraš
‹ Tech novosti

LastPass je sad besplatan i više nema razloga da ga ne instaliraš 03.11.

Pamćenje svih internetskih lozinki, zaporki i passova nemoguća je misija, osim ako ne spadaš među ekipa koja smatra kako je pero123 odlična lozinka za sve online korisničke račune. Srećom, tu je mnoštvo aplikacija koje pamte i čuvaju passove, a jedna od najpopularnijih je LastPass - od danas besplatan za korištenje na svim uređajima

Ponajbolji servis i aplikacija za baratanje lozinkama LastPass dugo je vremena imao neobičan sustav monetizacije. Naime, servis je na desktop računalima bio besplatan, a jednako je besplatna bila i istoimena aplikacija na mobilnim uređajima.

No, problem bi nastao prilikom pokušaja sinkroniziranja podataka s raznih uređaja za što je trebalo platiti pretplatu. Tvorci LastPassa napokon su shvatili da ovaj sustav ne funkcionira i popularni je servis od danas potpuno besplatan.

Svi korisnici sad mogu sinkronizirati svoje lozinke do mile volje, bez ograničenja. Pretplatnici će i dalje imati neke pogodnosti, poput obiteljskog dijelenja korisničkog računa, 1GB enkriptiranog prostora za pohranu u oblaku, dodatne vrste zaštite, mogućnost korištenja LastPassa za zaštitu aplikaciju i još puno toga lipoga što košta samo jedan, jedini dolar mjesečno.

Svi mi koji nismo baš voljni plaćati takve stvari, morat ćemo se pomiriti s reklamama unutar LastPassa.

Biraj - reklame ili dolar na mjesec, ali što god odabrao nećeš pogriješiti, jer LastPass spada u red aplikacija/servisa za sve od 7 do 177 godina.

Izvor

Posljednja izmjena: 03.11.2016.
Možda će te zanimati i: