bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Microsoft Solitaire stigao na iOS i Android uređaje
‹ Tech novosti

Microsoft Solitaire stigao na iOS i Android uređaje 24.11.

Yup, znamo da postoje na tisuće ‘solitera’ za tvoj mobitel, ali samo je jedan, pravi Solitaire. Naravno, riječ je o igri koju smo svi igrali na Windowsima i koju mnogi još uvijek religiozno pikaju do dugo u noć. Svi ovisnici o pravom Solitaireu sad napokon mogu zaigrati Klondike i Spidera na svom smartfonu

Microsoft je jučer ponosno objavio iOS te Android verzije svog Solitairea, dobro nam poznatog iz Windowsa. Iako se ta igra već 24 godina špila na Windozima, Microsoft si je tek sad dao truda prebaciti je i na mobilne uređaje (Windows Mobile ne računamo :).

Solitaire je samo na zadnjim verzijama Windowsa (8 i 10) zaigralo više od 119 milijuna korisnika pa ne sumnjamo kako će sličan uspjeh najpopularniji pasijans doživjeti i na Androidu te iOS-u.

Microsoft Solitaire Collection za mobilne uređaje sadrži pet verzija pasijansa: Klondike, Spider, FreeCell, Piramidu te Tripeaks. Igrači će svakodnevno moći rješavati i dnevne izazove, a igra je integrirana s Xbox Live servisom za sve one koje se žele igrati u društvu.

Igra je besplatna u osnovnoj verziji dok ćeš za 2 eura dobiti Premium Edition koji donosi Solitaire bez oglasa te više virtualnih novčića koje osvajaš kao nagradu za rješavanje dnevnih izazova i sličnih IAP navlakuša.

Voliš li soliter, znaš što ti je činiti - klikni ovdje za iOS verziju, a ovdje za Solitarca na Androidu.

Posljednja izmjena: 24.11.2016.
Možda će te zanimati i: