bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Vinci – slušalice ili mobitel?
‹ Tech novosti

Vinci – slušalice ili mobitel? 02.03.

Kupiš dobar mobitel pa onda moraš kupiti i dobre slušalice želiš li kvalitetno uživati u glazbi, a pritom ti je važno da te primijete osobe suprotnog spola. Isto vrijedi i za sluške – što će ti neke skupe slušalice ako nemaš mob na kojeg stane kompletna diskografija osrednje države. A da jednom kupovinom ubiješ dvije muhe?

Znamo da ove slušalice izgledaju pomalo šašavo, ali nije sve u izgledu. Naime, Vinci Smart Hearable mogu puno lipih stvari o kojima obične slušalice vulgaris mogu samo sanjati.

Recimo, Vinci ima opciju mjerenja otkucaja srca i puštanja odgovarajuće glazbe. Može svirati tvoje playliste sa Spotifyja ili Soundclouda zahvaljujući 3G vezi, glasovnu komunikaciju i rudimentarne AI algoritme koji uče što voliš slušati da ne spominjemo.

Vinci pritom u sjajno zvuči, pošto je u sluške nagurano cijelo čudo vrhunske digitalne audio tehnologije. Umalo smo zaboravili na touchscreen preko kojeg možeš upravljati svim pjesmama koje pospremiš na 16GB integrirane memorije.

Vinci u verziji 1.5 nudi i 7 sati non-stop glazbe na jednom punjenju te mnoštvo drugih novotarija koje možeš ubosti za 149 dolara, u običnoj, te 229 dolara u Pro verziji. U čemu je razlika provjeri na Vinci Kickstarter stranici.

Isplati li se naručiti ovakvo što? Iskreno, nemamo pojam, ali ako veći dio dana provodiš sa slušalicama na ušima, vrijedilo bi razmisliti o Vinciju.

Posljednja izmjena: 05.03.2017.
Možda će te zanimati i: