bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Xiaomi Redmi Note 4 - još jedan bestseler
‹ Tech novosti

Xiaomi Redmi Note 4 - još jedan bestseler 29.08.

Iako, koliko znamo, Xiaomi nema zastupništvo u Hrvatskoj, smartfoni ovog kineskog brenda postali su iznimno popularni kod nas. Kako i ne bi kad je riječ o vrlo kvalitetnim i povoljnim uređajima. I novi Xiaomi Redmi Note 4 slijedi takvi poslovnu filozofiju – moćan, pouzdan i povoljan

Uspješnu formulu ne treba mijenjati, kaže staro pravilo kojeg su se držali i u Xiaomiju prilikom izrade Redmi Note 4 smartfona. Nasljednik uspješnog Redmi Note 3, novi uređaj dizajnerski previše ne odskače od svog prethodnika.

Novost su zaobljeni uglovi i par minornih promjena koji cijelom smartfonu daju rafiniraniji, da ne kažemo - luksuzniji, izgled.

I dok su s vanjske strane promjene uglavnom kozmetičke, ispod haube uređaja promijenilo se puno toga. Za početak, Xiaomi je raskrstio s Qualcomm procesorima i u 'četvorci' kuca Mediatekov Helios X20 deseterojezgreni procesor. Riječ je o pravoj zvijeri od procesora što bi Redmi Note 4 trebalo učiniti iznimno brzim uređajem.

Baterija je povećana s 4.000 na 4.100mAh dok je kamera smanjena s 16 na 13MP.  Sve ostalo nema smisla nabrajati pošto Note 4 ima praktički sve što jedan moderan smartfon mora imati, pa i više od toga.

Redmi Note 4 već je moguće naručiti i s Honorbuya i sličnih online trgovina, a cijena uređaja s 3GB RAM-a i 64 gige integrirane memorije iznosi oko 1.600 kuna plus dostava.

Izvor

Posljednja izmjena: 31.08.2016.
Možda će te zanimati i: