Zabava

HBO GO

1. Kako aktivirati HBO GO i 2 GB u bonbonu?

HBO GO i 2 GB možeš aktivirati slanjem besplatne SMS poruke hocu 13977. Ako si na bonovima možeš poslati ključnu riječ hocuHBO na 13977 odnosno hocuHBOGO na 13977 ako si na pretplati Paket će se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 24 sata. U slučaju da aktiviraš paket putem USSD izbornika (utipkaj *121# i tipku za poziv), unutar izbornika ćeš dobiti obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji.

Ako ne želiš da se obnovi, paket možeš deaktivirati slanjem riječi necu na 13977 ili preko USSD izbornika (utipkaj *121# i tipku za poziv). Koraci za aktivaciju: 

1. Aktiviraj opciju HBO GO i 2 GB na neki od gore opisanih načina.

2. Stiže ti poruka koja sadrži kod za aktivaciju HBO GO pretplate na stranici www.hbogo.hr

3. Na HBO stranici  odabereš bonbon operatera. Zatim se registriraš (ako nemaš HBO GO profil od ranije) ili se prijaviš u već postojeći, te uneseš kod.

4. To je to. Upali omiljeni sadržaj - i budi u svom filmu. :)

2. Kako kombinirati HBO GO i 2 GB s ostalim paketima?

HBO GO i 2 GB dobiješ za 45 kn. No, ako već koristiš ili planiraš koristiti neku od naših gotovih kombinacija – platit ćeš manje tj. 35 kn. Nakon aktivacije gotove kombinacije pričekaj SMS obavijest o ostvarenom popustu i zatim aktiviraj HBO i 2 GB po nižoj cijeni. Naravno, HBO GO i 2 GB možeš kombinirati i s bilo kojim drugim paketom razgovora, SMS-a ili Interneta. Na bonovima HBO GO i 2 GB vrijede 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno kuna na računu i ako ti nije istekla valjanost kartice. Bez brige, dan prije podsjetit ćemo te na datum istek paketa i način na koji ga možeš deaktivirati.

3. Kako se obračunava cijena HBO GO i 2 GB u pretplati?

Ako si pretplatnik i aktiviraš HBO GO i 2 GB za 45 kn sredinom mjeseca, paket će se naplatiti proporcionalno datumu aktivacije, dakle nećeš platiti puni iznos. Broj dodijeljenih jedinica će također biti proporcionalan datumu aktivacije.

Ako trebaš više informacija, pogledaj: