‹ back

Ostalo: Moj bonbon, registracija, trikovi i savjeti

Problemi sa 0.facebook.com

1. Zašto se ne mogu spojiti na 0.facebook?

Utipkaj *100#  i provjeri valjanost svog računa. Ako je valjanost istekla, nećeš se moći spojiti na 0.facebook. Ako je račun aktivan, pokušaj se spojiti na neku drugu stranicu i ako joj možeš pristupiti, znači da je problem na stranici 0.facebook pa se malo strpi dok oni ne otklone poteškoće. Ako se ne možeš spojiti ni na druge stranice, a na računu imaš novaca, zatraži postavke za internet tako što pošalješ slovo I na 13700. Nakon što se postavke instaliraju, ugasi i upali svoj mobitel i pokušaj ponovo.

2. Zašto mi se naplaćuje spajanje na 0.facebook?

0.facebook se ne naplaćuje ako upotrebljavaš defaultni pretraživač sa svog mobitela. Ono što ti se moglo naplatiti jesu ažuriranja nekih aplikacija koja tvoj smartphone obavlja u pozadini pa, ako ne želiš da ti ona naplaćuju, isključi automatsku sinkronizaciju aplikacija u svom mobitelu. Ako gledaš slike, video ili otvaraš vanjske linkove, taj će se promet isto naplatiti. 

Također bi bilo dobro da 0.facebook.com postaviš kao početnu stranicu jer će ti se u suprotnom svaki promet od trenutka otvaranja pretraživača pa do otvaranja stranice 0.facebook naplatiti.

Posljednja izmjena: 14.03.2019.

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!

Potraži bonbon u blizini

Potraži nas na karti