‹ back

Ponuda: cijene, paketi i promocije

Mjesečni paketi

1. Zašto bih aktivirao neki mjesečni paket?

Svatko od nas zna voli li više razgovarati ili SMS-ati te treba li mu više ili manje MB-a za surfanje internetom. Ne trebaš plaćati ono što ti ne treba već si sam složi kombinaciju koja ti najbolje odgovara. Biraš između 10 paketa – 3 velika, 3 srednja i 3 mala paketa interneta, razgovora i SMS-a plus jedan ekstra veliki paket interneta za one koji jaaako vole surfati. Obračunska jedinica za razgovore u paketima je 1 sekunda, za internet je 10 KB, a naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš. Koliko čega dobivaš u paketima i za koju cijenu, provjeri ovdje.

2. Kako aktivirati ili deaktivirati paket?

Da bi aktivirao paket pokreni USSD izbornik – utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Paket možeš aktivirati i slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977, putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970. Isto vrijedi i za deaktivaciju paketa.

3. Kako provjeravam stanje paketa?

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

4. Kako provjeravam do kada mi vrijedi paket?

U poruci koju dobiješ kao potvrdu da ti je paket aktiviran piše do kada paket vrijedi. Ako slučajno izbrišeš tu poruku, pronađi nas na Facebooku, Twitteru ili nam se javi na chat ili e-mail bonbon@bonbon.hr – pripremi svoj broj i PUK1 broj i mi ćemo ti za trenutak javiti do kada vrijedi tvoj paket :)

5. Želim promijeniti veličinu paketa, a još nije prošao 31 dan od aktivacije. Što da napravim?

I prije nego što ti istekne stari paket, pa čak i prije nego što ga potrošiš, možeš aktivirati novi paket bilo koje veličine. Ali pripazi: ako paket nisi potrošio do kraja i aktiviraš novi, preostali iznos minuta, SMS-a ili MB-a će se izbrisati. 

6. Vrijede li paketi u roamingu?

Vrijede uz naplatu roaming dodatka. Cijene provjeri ovdje.

 

Posljednja izmjena: 20.09.2016.

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!

Potraži bonbon u blizini

Potraži nas na karti