‹ back

Ponuda: cijene, paketi i promocije

Mjesečni paketi

1. Zašto bih aktivirao neki mjesečni paket?

Svatko od nas zna voli li više razgovarati ili SMS-ati te treba li mu više ili manje MB-a za surfanje internetom. Ne trebaš plaćati ono što ti ne treba već si sam složi kombinaciju koja ti najbolje odgovara. Biraš između 9 paketa interneta, razgovora i SMS-a & zabave - plus jedan jako veliki paket interneta za one koji jaaako vole surfati. Obračunska jedinica za razgovore u paketima je 1 sekunda, za internet je 10 KB, a naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš. Osim pojedinačnih paketa imamo i već složene gotove kombinacije, a sve cijene i vrste paketa provjeri ovdje.

2. Kako aktivirati ili deaktivirati paket?

Da bi aktivirao paket pokreni USSD izbornik – utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Paket možeš aktivirati i slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977, putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970. Isto vrijedi i za deaktivaciju paketa.

3. Kako provjeravam stanje paketa?

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

4. Kako provjeravam do kada mi vrijedi paket?

U poruci koju dobiješ kao potvrdu da ti je paket aktiviran piše do kada paket vrijedi. Datum isteka također možeš provjeriti i preko bonbon aplikacije (za Android). Ako ova dva načina ne upale, slobodno nas pronađi na Facebooku, Twitteru ili nam se javi na chat ili e-mail bonbon@bonbon.hr – pripremi svoj broj i PUK1 broj i mi ćemo ti za trenutak javiti do kada vrijedi tvoj paket! :)

5. Želim promijeniti veličinu paketa, a još nije prošlo 30 dana od aktivacije. Što da napravim?

I prije nego što ti istekne stari paket, pa čak i prije nego što ga potrošiš, možeš aktivirati novi paket bilo koje veličine. Ali pripazi: ako paket nisi potrošio do kraja i aktiviraš novi, preostali iznos minuta, SMS-a ili MB-a će se izbrisati. 

6. Vrijede li paketi u roamingu?

Vrijede uz naplatu roaming dodatka. Cijene provjeri ovdje.

 

Posljednja izmjena: 03.04.2019.

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!

Potraži bonbon u blizini

Potraži nas na karti