‹ back

Ponuda: cijene, paketi i promocije u pretplati

Mjesečni paketi u pretplati

1. Zašto bih aktivirao neki mjesečni paket?

Svatko od nas zna voli li više razgovarati ili SMSati te treba li mu više ili manje MB za surfanje internetom. Ne trebaš plaćati ono što ti ne treba već si sam složi kombinaciju koja ti najbolje odgovara i mijenjaj je svaki mjesec ako ti tako odgovara. Biraj između 9 paketa interneta, razgovora i SMS-a & zabave, plus jedan jako veliki paket internet za one koji jaaako vole surfati. Obračunska je jedinica za razgovore u paketima 1 sekunda, za internet 10 KB, a naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš. Osim pojedinačnih paketa imamo i već složene gotove kombinacije, a sve cijene i vrste paketa provjeri ovdje.

2. Kako aktivirati ili deaktivirati paket?

Da bi aktivirao paket pokreni USSD izbornik – utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Paket možeš aktivirati i slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977, putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970. Isto vrijedi i za deaktivaciju paketa.

3. Kako provjeravam stanje paketa?

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

4. Mogu li aktivirati više paketa u jednom mjesecu?

U jednom mjesecu možeš aktivirati samo jednu veličinu razgovora, SMS-a ili interneta. Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, do početka idućeg mjeseca nećeš moći aktivirati novi: no ne brini se, cijena poziva, SMS-a ili MB bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu :)

5. Koju cijenu poziva, SMS-a i MB plaćam nakon što potrošim paket?

Nakon što potrošiš svoj paket, ne trebaš brinuti da će ti cijena poziva, SMS-a ili MB biti skuplja i da će se naplaćivati po cijenama iz osnovne tarife. Naime, nakon što potrošiš paket, cijena jedinice bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu! Cijene nakon potrošenog paketa na pretplati provjeri ovdje.

6. Vrijede li paketi u roamingu?

Vrijede uz naplatu roaming dodatka. Cijene provjeri ovdje.

Posljednja izmjena: 03.04.2019.

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!

Potraži bonbon u blizini

Potraži nas na karti