Zašto je bonbon super

1.

Želimo te usrećiti

A ne rastužiti kad uočiš sitna slova. Kod nas ih nema, isto kao i što nema ni naknade za uspostavu poziva. Da možeš bez frke zvati frenda, mamu, baku, dečka ili curu - koga god!

2.

Slušamo te

Znamo da želiš kontrolu nad svojim računom. Zato smo ti, ako si na pretplati, omogućili da možeš ograničiti potrošnju na svom broju - kad god to poželiš.

3.

Dajemo ti izbor

Kod nas i dalje sam slažeš svoju kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta. Ti biraš, prema svojim potrebama - jer najbolje znaš što ti najviše treba.

4.

Uvijek smo tu

I ne kažemo to samo tako. Znaš da možeš računati na nas 24 sata dnevno. Možeš nam se javiti kada i gdje god to poželiš - na Facebooku, Instagramu, Twitteru ili web chatu - uz tebe smo.

5.

Pružamo ti slobodu

Znamo da ne voliš da te se ograničava i da se vežeš samo kada to želiš. Zato kod nas, ako si na pretplati, nema ugovorne obveze. Imaš potpunu slobodu.

6.

Odvažni smo

Kod nas minute i megabajti traju duže - dokazano! Jer je u paketima obračunska jedinica 1 sekunda, odnosno 10 kB. Jer znamo da ti treba više prostora za razgovor i tipkanje s obitelji i frendovima.

7.

Ne kompliciramo

Mjesečno želiš trošiti malo kuna, a istovremeno imati hrpu jedinica - nema frke. Ako si na bonovima, možeš kombinirati i tjedne i mjesečne pakete. Bez komplikacija, kako god ti odgovara!

8.

Pazimo na tebe

I na tvoje neiskorištene jedinice. Zašto da propadnu? Sve minute, megabajte i SMS-ove koje ne iskoristiš u jednom mjesecu, prenosiš u drugi.

9.

Širimo optimizam

Nije crnjak ako tebi, frendu, mami ili bratu ponestane kuna na računu. Kod nas se kune mogu prebaciti s jednog bonbon računa na drugi bez pol' muke. Uljepšaj nekome dan!

10.

Stalo nam je

Obnova bona više nije kompliciran proces - važno nam je da to možeš napraviti kad god. Trebat će ti samo 15 kuna i to je to. A ako ti zatreba više, imaš bonove i po 30, 60, 90 i 180 kuna.