bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Na bonove
Paketi

Paketi

  0kn
Mali
10kn
Srednji
30kn
Veliki
60kn 35kn
Jako veliki
90kn 45kn
Moćni noćni
10kn
Razgovori Ne trebam 50 min % 200 min 1000min u mreži 1000min izvan   +150 min
SMS Ne trebam 150 SMS 500 SMS 2000 SMS   +200 SMS
Internet Ne trebam 120 MB 800 MB 3 GB % 5 GB 4G 4G brzina do zadnjeg megabajta +500 MB
od 19h do 7h

Samo u bonbonu sam slažeš svoju kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta bez naknade za uspostavu poziva. A od 15. lipnja 2015. pa sve do 15. lipnja 2016. uživaj u velikim paketima koji su sada još veći i to po manjoj cijeni!

Malo tehnikalija o paketima, aktivaciji i deaktivaciji

Da bi aktivirao paket pokreni USSD izbornik – utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Paket možeš aktivirati i slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977, putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970. Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako paket aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

Paket možeš deaktivirati putem USSD izbornika, utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute, slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 i putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970.

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda.

E da, Jako veliki internet paket podrazumijeva 4G brzinu surfanja sve do zadnjeg megabajta :) Samo ne zaboravi da za 4G brzinu trebaš imati 4G mobitel i biti u području pokrivenosti 4G signalom.

Kako kombinirati pakete?

Možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, srednji paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisi koja ti kombinacija u tom trenutku treba. Ne pristaj na kompromise nego si složi onu kombinaciju koja te u tom trenutku pali!

Paket koji odabereš vrijedi 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će ti se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno novca na računu, ako ti nije istekla valjanost bonbon računa i ako paket nisi u međuvremenu sam deaktivirao. O isteku paketa i mogućnosti da ga deaktiviraš bit ćeš obaviješten SMS porukom prije isteka. Nakon isteka 30 dana možeš složiti svoju novu bonbon kombinaciju. Ili zadržati staru, ako ti tako odgovara :)

A kada potrošim paket?

Ako potrošiš svoj paket unutar 30 dana (o čemu ćemo te obavijestiti SMS-om), sam možeš kupiti novi paket bilo koje veličine – da, da, ponovili smo se, prije nisi mogao ali sada možeš :). Novi paket možeš aktivirati i prije no što potrošiš stari – samo pazi, tada ti se brišu sve nepotrošene jedinice iz paketa! Ako ne želiš kupovati novi paket – ne moraš, samo jednostavno nastavi razgovarati, slati poruke i surfati po dobrim bonbon cijenama iz osnovne tarife.

Ako svoj paket ne potrošiš unutar 30 dana, nepotrošene minute, SMS-ove i MB-e više nećeš moći koristiti.

I na kraju, ovo ćeš se sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji "Pričaj for FREE do 2020." i imaš aktiviran neki od paketa razgovora, prvo će ti se trošiti minute iz promocije, a tek nakon toga minute iz paketa.

Uživaj i, kao i mi, budi otvoren za sve kombinacije… :)

Posljednja izmjena: 01.02.2016.
Možda će te zanimati i: