Paketi

  0 kn
Mali
10 kn
Srednji
30 kn
Veliki
60 kn
Jako veliki
90 kn
Razgovori Ne trebam 50 min % 200 min 700min u mreži 500min izvan  
SMS Ne trebam 150 SMS 500 SMS 1200 SMS  
Internet Ne trebam 120 MB 800 MB 2.5 GB % 5 GB 4G 4G brzina do zadnjeg megabajta
Odaberi minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 ili 160 kn i imaš jedan ili dva paketa u pola cijene. Klikni i provjeri! mmp 40 mmp 80 mmp 160

Samo u bonbonu slažeš svoju idealnu kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta i to uz trajno veće pakete, a nakon što potrošiš paket cijena ostaje ista kao u paketu! Ovisno o minimalnoj mjesečnoj potrošnji imaš jedan ili dva paketa po izboru u pola cijene. Kako? Ako odabereš minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 kn, imaš 50% off na jedan paket koji odabereš. Ako se odlučiš za minimalnu mjesečnu potrošnju od 160 kn, imaš dva paketa po izboru u pola cijene. Jednostavno, zar ne?

Ako si ti jedan od onih koji bez interneta ne idu nigdje, onda će te oduševiti vijest da od sada Jako veliki internet paket podrazumijeva 4G brzinu surfanja sve do zadnjeg megabajta :) Uz paket u pola cijene, imaš 5 GB za 45 kn po 4G brzini, a ti sam zaključi jel to dobra priča. Samo ne zaboravi da za 4G brzinu trebaš imati 4G mobitel i biti u području pokrivenosti 4G signalom.

Malo tehnikalija o paketima, aktivaciji i deaktivaciji

Kao i inače u bonbonu, ni u jednoj od ovih kombinacija ne plaćaš naknadu za uspostavu poziva.

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, a obračunska jedinica za prijenos podataka je 10 kB.

Paket aktiviraš tako da pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ga aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. O aktivaciji paketa primit ćeš SMS-om obavijest i zato pričekaj poruku prije no što se paketom počneš koristiti. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Kako kombinirati pakete?

Paket deaktiviraš slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB iz paketa slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977

U jednom mjesecu možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, srednji paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisno o tome koja ti kombinacija u tom trenutku treba. 

Paket koji odabereš možeš koristiti od trenutka aktivacije pa do kraja kalendarskog mjeseca. Na početku novog kalendarskog mjeseca odabrani paket će se automatski reaktivirati, a o isteku paketa i mogućnosti deaktivacije bit ćeš obaviješten SMS-om prije isteka.

Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, ne brini se – cijena poziva, SMS-a ili MB bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu. To znači ovo: primjerice, aktivirao si mali paket razgovora i za 10 kn dobio si 50 minuta razgovora prema svim mrežama. Ako podijeliš 10 kn s 50 min dobiješ 0,20 kn – to je cijena minute razgovora u malom paketu. E, po toj će se cijeni tebi nastaviti naplaćivati razgovori do kraja mjeseca :)

Ako paket ne potrošiš unutar 30 dana, nepotrošene minute, SMS-ove i MB nećeš više moći iskoristiti.

I na kraju, ovo ćeš sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji „Pričaj i SMSaj for FREE do 2020.“ (a sigurno sudjeluješ ako si već postao bonbon pretplatnik i čitaš cijeli ovaj tekst do kraja) i imaš aktiviran jedan od paketa razgovora ili SMS-a, prvo će ti se trošiti minute i poruke iz promocije, a tek nakon toga iz paketa.

Uff, ovo se zove dugačak tekst. Ali nema veze, samo neka su tebi sve informacije jasne i dostupne, a ostalo ćemo lako! Uživaj…

Posljednja izmjena: 15.07.2014.
Možda će te zanimati i: