bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Usluge
Pretplata
Paketi

Paketi

  0 kn
Mali
10 kn
Srednji
30 kn
Veliki
60 kn
Jako veliki
90 kn
Razgovori Ne trebam 50 min % 200 min 700min u mreži 500min izvan  
SMS Ne trebam 150 SMS 500 SMS 1200 SMS  
Internet Ne trebam 120 MB 800 MB 2.5 GB % 5 GB 4G 4G brzina do zadnjeg megabajta
Odaberi minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 ili 160 kn i imaš jedan ili dva paketa u pola cijene. Klikni i provjeri! mmp 40 mmp 80 mmp 160

Samo u bonbonu slažeš svoju idealnu kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta bez naknade za uspostavu poziva, a nakon što potrošiš paket cijena ostaje ista kao u paketu! Ovisno o minimalnoj mjesečnoj potrošnji imaš jedan ili dva paketa po izboru u pola cijene. Kako? Ako odabereš minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 kn, imaš 50% off na jedan paket koji odabereš. Ako se odlučiš za minimalnu mjesečnu potrošnju od 160 kn, imaš dva paketa po izboru u pola cijene. Jednostavno, zar ne?

Malo tehnikalija o paketima, aktivaciji i deaktivaciji

Paket aktiviraš tako da pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ga aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. O aktivaciji paketa primit ćeš SMS-om obavijest i zato pričekaj poruku prije no što se paketom počneš koristiti. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Paket deaktiviraš slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB iz paketa slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, a obračunska jedinica za prijenos podataka je 10 kB.

E da, Jako veliki internet paket podrazumijeva 4G brzinu surfanja sve do zadnjeg megabajta :) Samo ne zaboravi da za 4G brzinu trebaš imati 4G mobitel i biti u području pokrivenosti 4G signalom.

Kako kombinirati pakete?

U jednom mjesecu možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, srednji paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisno o tome koja ti kombinacija u tom trenutku treba. 

Paket koji odabereš možeš koristiti od trenutka aktivacije pa do kraja kalendarskog mjeseca. Na početku novog kalendarskog mjeseca odabrani paket će se automatski reaktivirati, a o isteku paketa i mogućnosti deaktivacije bit ćeš obaviješten SMS-om prije isteka.

Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, ne brini se – cijena poziva, SMS-a ili MB bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu. To znači ovo: primjerice, aktivirao si mali paket razgovora i za 10 kn dobio si 50 minuta razgovora prema svim mrežama. Ako podijeliš 10 kn s 50 min dobiješ 0,20 kn – to je cijena minute razgovora u malom paketu. E, po toj će se cijeni tebi nastaviti naplaćivati razgovori do kraja mjeseca :)

Ako paket ne potrošiš unutar 30 dana, nepotrošene minute, SMS-ove i MB nećeš više moći iskoristiti.

I na kraju, ovo ćeš sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji „Pričaj i SMSaj for FREE do 2020.“ (a sigurno sudjeluješ ako si već postao bonbon pretplatnik i čitaš cijeli ovaj tekst do kraja) i imaš aktiviran jedan od paketa razgovora ili SMS-a, prvo će ti se trošiti minute i poruke iz promocije, a tek nakon toga iz paketa.

Uff, ovo se zove dugačak tekst. Ali nema veze, samo neka su tebi sve informacije jasne i dostupne, a ostalo ćemo lako! Uživaj…

Posljednja izmjena: 29.10.2014.
Možda će te zanimati i: