bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Chrome dodatak koji će eliminirati Pokemone iz tvog života
‹ Fun novosti

Chrome dodatak koji će eliminirati Pokemone iz tvog života 13.07.

Na svakog Pokemon fana dolazi jedan hater. Razumijemo i jedne i druge, pogotovo hatere koji su zadnjih dana osuđeni na Pikachua, Jigglypuffa i ostale slatke beštije kud god da krenu. Srećom, tu je ovaj dodatak za Chrome koji će im surfanje pretvoriti u blaženu bezpokemonsku nirvanu

Kako to obično biva, svaka pomama nekima ubrzo dosadi. Tako je i s Pokemon Go epidemijom. Dok dobar dio ekipe lovi Pokemone po parkovima i ulicama, sve je više onih kojima virtualne ljubimce ne mogu niti vidjeti.

S obzirom na to da su Pokemoni doslovno okupirali društvene mreže, pa i masovne medije, lako je uvidjeti u čemu je problem. Problem kojeg je lako riješiti zahvaljujući PokeGone Chrome ekstenziji.

Nakon instaliranja, PokeGone će blokirati sve Pokemon reference, slike, linkove.. na koje naletiš dok surfaš. Dodatak je inspiriran TrumpFilterom, koji radi istu stvar, samo što iz preglednika miče sve što ima veze s Donaldom Trumpom. Hm, a da netko nešto slično napravi za naše političare?

Bilo kako bilo, Pokemon hateri sigurno će instalirati ovaj dodatak dok fanovi virtualnih čudovišta nikako ne mogu shvatiti kako ta mala, slatka, iritantna stvorenja nekome uopće mogu ići na živce.

Posljednja izmjena: 13.07.2016.
Možda će te zanimati i: