Otkrij nove bonbon pakete i biraj samo ono što ti želiš.

  Gotove kombinacije
 

Mjesečni paketi

  20kn Mali 35kn Srednji 45kn Veliki 60kn Jako veliki  
Razgovori 100 min 350 min
1250min u mreži
1250min izvan
   
Internet 4G 4G brzina do zadnjeg megabajta 750 MB 2 GB 4 GB 7 GB 40 GBDostupno u jako jako velikoj kombinaciji
SMS&Zabava 500 SMS Deezer + 1 GB HBO GO + 2 GB    
Aktiviraj pakete

Razgovori

Ne trebam
100 min 20 kn
350 min 35 kn
1250/1250 min u mreži/izvan 45 kn

Internet

Ne trebam
750 MB 20 kn
2 GB 35 kn
4 GB 45 kn
7 GB 60 kn
40 GB

SMS

Ne trebam
500 SMS 20 kn

Zabava

Ne trebam
Deezer + 1GB 35 kn

Zabava

Ne trebam
HBO GO + 2GB 45 kn

Pakete plaćaš:

0 kn

Samo u bonbonu slažeš svoju idealnu kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta bez naknade za uspostavu poziva, a nakon što potrošiš paket cijena ostaje ista kao u paketu! 

Neiskorištene minute, SMS-ove i megabajte reaktivacijom paketa prebacuješ u sljedeći mjesec pa ih možeš iskoristiti kada tebi odgovara.

U prijevodu, recimo da imaš Jako veliki internet i na kraju mjeseca ti ostanu 2 gige nepotrošenog prometa. Nakon što ti se u novom mjesecu ponovno automatski aktivira isti paket nećeš imati samo 7 GB kao do sad, već 2 nepotrošene gige iz prethodnog mjeseca + 7 'friških' giga iz novog mjeseca – ukupno 9 GB. Isto vrijedi i za minute te SMS poruke.

Malo tehnikalija o paketima, aktivaciji i deaktivaciji

Paket aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ga aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako paket aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Paket deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda.

E da, svi Internet paketi podrazumijevaju 4G brzinu surfanja. U downloadu imaš brzinu do 75 Mbps i do 25 Mbps za upload, sve do zadnjeg megabajta:) Samo ne zaboravi da za 4G brzinu trebaš imati 4G mobitel i biti u području pokrivenosti 4G signalom.

Kako kombinirati pakete?

U jednom mjesecu možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, mali paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisno o tome koja ti kombinacija u tom trenutku treba. 

Paket koji odabereš možeš koristiti od trenutka aktivacije pa do kraja kalendarskog mjeseca. Na početku novog kalendarskog mjeseca odabrani paket će se automatski reaktivirati, a o isteku paketa i mogućnosti deaktivacije bit ćeš obaviješten SMS-om prije isteka.

Baci pogled i na gotove kombinacije koje smo priredili za tebe.

A kada potrošim paket?

Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, ne brini se – cijena poziva, SMS-a ili MB bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu. To znači ovo: primjerice, aktivirao si mali paket razgovora u kojem si za 20 kn dobio 100 min prema svim mrežama. Podijeliš li to, ispadne da si 0,20 kn platio minutu poziva - upravo toliko će te koštati svaki sljedeći poziv nakon potrošenog paketa. Zato je bonbon pretplata super. :)

Ako svoj paket ne potrošiš unutar 30 dana, pa nema veze. Sada neiskorištene minute, SMS-ove i megabajte reaktivacijom paketa prebacuješ u sljedeći mjesec pa ih možeš iskoristiti kada tebi odgovara.

Ako poželiš promijeniti veličinu paketa - ništa lakše. U tekućem mjesecu pokreni USSD izbornik - *121# i tipka za poziv i deaktiviraj paket koji želiš promijeniti. Ne brini, ostaje ti aktivan do kraja mjeseca. Početkom idućeg mjeseca napravi isto to - *121# i tipka za poziv i aktiviraj paket koji želiš. Čas posla.

I na kraju, ovo ćeš sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji „Pričaj i SMSaj for FREE do 2020.“ i imaš aktiviran jedan od paketa razgovora ili SMS-a, prvo će ti se trošiti minute i poruke iz promocije, a tek nakon toga iz paketa.

Uff, ovo se zove dugačak tekst. Ali nema veze, samo neka su tebi sve informacije jasne i dostupne, a ostalo ćemo lako! Uživaj…

Posljednja izmjena: 01.04.2019.
Aktivacija paketa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv i samo prati upute ili slanjem SMS poruke sadržaja hocu na 13977 putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970
Aktiviraj paket
Stanje računa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv ili slanjem SMS poruke sadržaja stanje na 13977
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv i samo prati upute ili slanjem SMS poruke sadržaja necu na 13977 putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13977
Dektiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!