Cijene, paketi i promocije

Mjesečni paketi u pretplati

1. Zašto bih aktivirao neki mjesečni paket?

Svatko od nas zna voli li više razgovarati ili SMSati te treba li mu više ili manje MB za surfanje internetom. Ne trebaš plaćati ono što ti ne treba već si sam složi kombinaciju koja ti najbolje odgovara i mijenjaj je svaki mjesec ako ti tako odgovara. Obračunska je jedinica za razgovore u paketima 1 sekunda, za internet 10 KB, a naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš. Koliko čega dobivaš u paketima i za koju cijenu, provjeri ovdje.

2. Kako aktivirati ili deaktivirati paket?

Paket možeš aktivirati putem bonbon aplikacije, slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977, putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970. Isto vrijedi i za deaktivaciju paketa.

3. Kako provjeravam stanje paketa?

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa unutar bonbon aplikacije, pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

4. Mogu li aktivirati više paketa u jednom mjesecu?

U jednom mjesecu možeš aktivirati više veličina razgovora, SMS-a ili interneta. Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, do početka idućeg mjeseca možeš aktivirati novi. Ne zaboravi, istovremeno ne možeš imati dva paketa interneta ili razgovora. Aktivacijom drugog paketa, prvi se poništava.

5. Koju cijenu poziva, SMS-a i MB plaćam nakon što potrošim paket?

Nakon što potrošiš svoj paket, ne trebaš brinuti da će ti cijena poziva, SMS-a ili MB biti skuplja i da će se naplaćivati po cijenama iz osnovne tarife. Naime, nakon što potrošiš paket, cijena jedinice bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu. To znači ovo: primjerice, aktivirao si mali paket razgovora i za 30 kn dobio si 450 minuta razgovora prema svim mrežama. Ako podijeliš 30 kn s 450 minuta dobiješ 0,07 kn – to je cijena minute u malom paketu. E, po toj cijeni će se tebi nastaviti naplaćivati razgovori do kraja mjeseca :)

6. Vrijede li paketi u roamingu?

Vrijede uz naplatu roaming dodatka. Cijene provjeri ovdje.