1000 bonbon minuta i SMS-ova

Ako si na bonbon pretplatu došao nakon 1. velječe 2016. (dobra odluka kad smo već kod toga), hrpetinu bonbon minuta i SMS-ova dobiješ aktivacijom opcije 1000 bonbon minuta i SMS-ova. Opciju platiš 10 kn, a zauzvrat dobiješ 1000 minuta i SMS-ova prema bonbon korisnicima, bez naknade za uspostavu poziva.

Aktivacija je prava sitnica. Pokreni USSD izbornik - *121# i tipka za poziv i odabereš istoimenu opciju. Kad ti se unutar USSD izbornika ispiše da je opcija aktivirana – navali. Kada je više ne želiš, lijepo pokreneš USSD izbornik i deaktiviraš što želiš, a opcija ostane do kraja mjeseca. U međuvremenu, uvijek možeš provjeriti stanje minuta i SMS-ova pokretanjem USSD izbornika  - utipkaj *121# i tipku za poziv. Ili pošalji besplatan SMS stanje na 13977.

Opcija će se sama reaktivirati početkom idućeg mjeseca, osim ako je ti sam ne deaktiviraš. O tome ćeš, naravno, biti obaviješten SMS porukom. Minute i SMS-ovi koje ne potrošiš u tekućem mjesecu neće se prenijeti u novi mjesec, zato bez suzdržavanja :)

Posljednja izmjena: 07.08.2018.
Aktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Aktiviraj paket
Stanje računa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Deaktiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!