Minimalna mjesečna potrošnja

Minimalna mjesečna potrošnja je minimalni iznos pretplate u bonbonu. Možeš odabrati iznos od 40, 80 ili 160 kn, a početna minimalna mjesečna potrošnja je 40 kn i neće se promijeniti osim ako ju sam ne promijeniš :) To znači da ako u jednom mjesecu potrošiš 30 kn na usluge, račun će ti svejedno iznositi 40 kn jer si izabrao 40 kn minimalne mjesečne potrošnje.

Minimalna mjesečna potrošnja nije samo naknada koju plaćaš jer taj iznos možeš trošiti na sve naše usluge: pozive, poruke, surfanje… U minimalnu mjesečnu potrošnju ipak ne ulaze usluge kao što su SMS parking, SMS prijevoz i ostale usluge koje se plaćaju trećim stranama pa će ti one biti naplaćene povrh minimalne mjesečne potrošnje kada je nisi potrošio. Ovo je potencijalna situacija u kojoj bi se mogao razljutiti, ali nemoj: usluge koje mi samo naplaćujemo za treće strane već su oporezovane pa ih ne možemo uključiti u minimalnu mjesečnu potrošnju. Tako su nam rekli financijski i računovodstveni stručnjaci :/ 

Minimalnu mjesečnu potrošnju možeš promijeniti tijekom mjeseca, ali aktivna će postati tek početkom idućeg kalendarskog mjeseca. Ako si tijekom mjeseca više puta odabirao iznose, aktivan će postati posljednji koji si odabrao prije kraja mjeseca. 

Minimalnu mjesečnu potrošnju možeš promijeniti na prodajnome mjestu, preko naše Korisničke podrške ili na Moj bonbon profilu, u kojemu možeš administrirati još štošta i stoga ti predlažemo da ga odmah aktiviraš :)

Ako nisi postao bonbon pretplatnik s prvim danom u mjesecu (a vjerojatno nisi), svoju minimalnu mjesečnu potrošnju na prvom računu nećeš platiti u punom iznosu već proporcionalno broju dana koje si proveo u bonbon mreži.

Posljednja izmjena: 01.04.2019.
Aktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Aktiviraj paket
Stanje računa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Deaktiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!